Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sheldon zjišťuje, že nebude žít dostatečně dlouho na to, aby se dožil možnosti přenést své vědomí do těla robota, a dosáhnout tak nesmrtelnosti. Odhodlá se tedy k pokusu prodloužit si život. Obohatí svůj jídelníček o košťálovou zeleninu a začne běhat... (TV Prima)

Recenze (9)

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi zajímavá hypotéza o nesmrtelnosti a dost možná pravděpodobná, kudy potom lidstvo skutečně půjde. :) S odstupem času navíc můžu říct, že je tenhle díl díky Shelbotovi celkem zapamatovatelný... :) ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci se v druhé epizodě vyhnuli vztahovým tématům, pokud nepočítám Pennyiny večeře "na sekeru", místo toho se plně soustředili na Sheldonovu snahu o nesmrtelnost a znovu mě velice pobavili, ať už šlo o příhodu s apendixem nebo o úvahu, co se dá pořídit za 1400 dolarů. "To, co tady dělám, je, že se snažím určit, kdy umřu." "Na tom výzkumu dělá hodně lidí." / "Málem jsem umřel!" "A já jsem v klidu a bezpečí v posteli. Kdo je teď blázen?" ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sheldon se rozhodne změnit jídelníček aby přežil déle, ale to se ukázalo jako né zrovna dobrý nápad... Jinak ten počítač s monitorem a tričkem byl fakt super ;) ()

Reklama

Reklama