Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sheldon dospěje k názoru, že bude lepší nepokračovat ve vztahu s Amy, a okamžitě ho ukončí. Nejprve se klukům uleví, protože se jeho bývalka do každého navážela. Záhy však začnou mít o Sheldona strach, protože si její nepřítomnost začne vynahrazovat čím dál tím větším množstvím koček... (TV Prima)

Recenze (7)

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sheldonovy vztahové nesnáze bylo zajímavé pozorovat, hlavně vidět ho s hromadou koček. Akorát je tu jedna nesrovnalost, když si ji chtěl pořídit Leonard, tak byl proti. A co na to dohoda spolubydlících? ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sheldon a kočky! :D Výborně zahrané z herecké roviny, navíc poukazuje na problém, který spousta lidí má po rozchodu (ačkoliv si nepřipouští problém, tak jako Sheldon vztah) a nahrazuje pak alternativní"substitucí"..! :P :D ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj třetí epizody se točí celý kolem Sheldonova vztahu s Amy, ale ani náhodou nesklouzl do nějaké otravné roviny. Tvůrcům se podařilo do rozhovorů dvojice Shamy dostat ještě více vědeckého žargonu, než jaké se vyskytuje v běžných dílech a stálo to za to. Příjezd Sheldonovy matky byl už jen třešničkou na dortu. "To se mi nelíbí. Už to nedělej." / "Vážně?! Tiše?!" / "Ale ne! John a Yoko." / "Když jsi do telefonu říkal, že se rozešel s dívkou, myslel jsi skutečnou dívku? Ne něco, co jste vytvořili v laboratoři?" / "Tvá matka si myslí, že kvůli mně možná ztrácíš rozum. Jako neurobioložka jsem byla zvědavá." ()

Galerie (9)

Zajímavosti (6)

  • V scéne, kde je Sheldon (Jim Parsons) obklopený v izbe mačkami, si môžeme všimnúť, že niektoré sa vôbec nehýbu, a teda sú to plyšové hračky, napr. mačka na nočnom stolíku alebo mačky sediace na bielizníku. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama