Teorie velkého třesku - Série 4 (2010) (série)
Mark CendrowskiKamera:
Steven V. SilverHrají:
Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Mayim Bialik, Melissa Rauch, Aarti Mann, Jeff Blum, opice Crystal, Cindera Che, Tom YiVOD (1)
Priya už nechce přihlížet, jak Sheldon proti Leonardovi využívá jejich smlouvu o spolubydlení, a po právní stránce ji rozcupuje na kusy. Sheldon situaci neunese a vyhledá Penny... (TV Prima)
Škoda, že Priya nedokázala ustát ten mail, protože jinak by bylo skvělé sledovat Shelodana jak se pod návalem práva pomalu rozpadá. ()
No konečně taky Priya jako právnička zasáhla a napadla tu Sheldonovu Smlouvuspolubydlících, kterou se pořád ohání... :)) ()
Sheldon k Amy)ach,poškození paměti=cena, kterou najdeš po vypití na dně každé lahve vodky + testovací skvělá hulicí opička ()
Přestože se mě tvůrci snažili přesvědčit, že půjde o další vztahovou epizodu, patřil jedenadvacátý díl celý Sheldonovi, který musel řešit nejen Leonardův právně podložený odpor proti Dohodě spolubydlících, ale naprosto nečekaně byl vystaven i nástrahám společenského života. "Bez urážky, ale sex s tebou ve sprše je teď až druhá nejlepší věc, kterou jsem dnes zažil." / "To je řecké jídlo? Leonarde, ty přece nesnášíš řecké jídlo." "Ne tolik jako ty." / "Zachránil jsem život jeptišce, tak za co jsem trestán?" ()
"It's a laptop with a full charge. Honestly, what do you see in him?" ()
- Sheldon (Jim Parsons) říká, že nelíbal nikdy žádnou ženu kromě své sestry, matky a babičky. Přitom v epizodě Mateřská shoda se líbal s Leonardovou (Johnny Galecki) matkou. (Remivsremi)
- Postavy tancují na skladbu „No Way Jose“ od Wernera Tautze. (SONY_)