Reklama

Reklama

Scenáristé a režisér Krvavé hostiny přicházejí s další kapitolou této nové klasické hororové série. Je ráno po prvním útoku a ohavná masožravá monstra vpadla do blízkého městečka. Ti, kteří měli to štěstí, že přežili noc, se přidávají k zvrácené skupině místních, jejichž jediným cílem je zůstat naživu – za každou cenu. Krvavá hostina II: MASAKR představuje nesourodou skupinu postav – včetně dívčího motorkářského gangu a týmu mexických wrestlerů – a servíruje dvakrát tolik krve a dvakrát tolik částí těla! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (142)

kukentipla 

všechny recenze uživatele

O čem to je? Děj Feast 2, pokračuje o několik desítek minut později a pár kiláčků dále. V nedalekém městečku kde se setkávají přeživší z prvního dílu s novými postavami. Zubatá monstra samozřejmě nechybějí......... Co já NATO? Rozhodně ne ták zábavné jako první díl. Tvůrci strávili první díl s příchutí hororu a vykáleli psychopatickou jízdu plnou nechutností, přesto však poměrně zábavnou. Jenny Wade zmlácená, rozsekaná, zakrvácená je opět neskutečně sexy, a když je v závěru filmu donucena pobíhat v kalhotkách nemohl jsem jinak - třetí hvězdička. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Prvoradá na tomto filme je nechutnosť, všetko ostatné je tomu totálne podriadené – hlavne logika (napr. dieťa kričí celú noc, ale nenájdu ho? motorkárky sa musia vyzliecť, aby sme videli ich kozy, ale všetci ostatní – a to aj ženské, čo aj majú mená, sú naobliekané v troch vrstvách, vystrelia trpaslíka len tak, akoby hádzali kaleráb, bez akéhokoľvek ochranného zariadenia atp. ) a tak sme svedkami niečoho, čo síce je zábavne formálne ozvláštnené a s lákavými béčkovými postavami, ale až po požiadavke odpornosti a takému nadšeniu voči telesným tekutinám VŠETKÉHO druhu, že som asi nevidel nič porovnateľné. Pre mňa to teda nie je bohvieaký klad. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Prasárna jako jednička, opět tady monstra píchaj jak se jim zlíbí, tentokrát to zhusta odnese kočka a že je jako fakt řádně namrdaná, taky se tu opět najde spousta brutálních a nechutnejch scén, což mě teda nepřekvapilo, za zmínku stojí obzvlášť fakt chutná pitva a zkoušení,co se stane, když se prstem píchne do nějakýho orgánu, ale jinak je to bohužel řádná nuda, kde si člověk němá šanci oblíbit prakticky žádnou postavu, jelikož hlavními "hrdiny" jsou tady buď trpaslíčí wrestlerové nebo černej hajzl nebo banda ošklivejch lesbicklejch motorkářek, kterým nepomůže ani když si následně sundaj podprsenky a ukážou kozy, takže suma sumárum neni komu fandit a jde jen o 90-ti minutový sledování střev, krve, hnisu, blitek a takových podobných lahůdek ()

iolaos 

všechny recenze uživatele

[unrated ]no to pozor --- vubec ne spatne .. ... tato surova odnoz horroru preci neni o sofistikovanych recenzich, no tak pánové :))) .... mimoradne zalezi na divakove rozpolozeni a urovni otrlosti... dbejte moji rady a tuto intenzivni nechutnost si zapnete az po jidle... .. 7/10 dockame se pokracovani :???? ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Nechápu co si režisér myslel, ale nevadí. Nezpracovaný horor a chvílemi fakt kravina. Jako horor mi to nepřišlo to bych ze žánru odškrtl a nechal bych tam jen komedie.. Protože jsem se spíš smál než bál. Nepochopil jsem co to mělo znamenat s tím dítětem jak letělo nebo stím prckem jak ležel na zemi bez půlku těla a ještě se plazil. Takových scén bylo mnohem víc. Ale i tak se na to dalo chvilkami koukat. Bohužel i tak pro mě zklamání.. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Roli nemluvněte ztvárnil syn režiséra Toma Gulagera. (Avalon820)
  • Diane Ayala Goldner, ktorá stvárnila šéfku motorkárskeho gangu, je manželkou režiséra Johna GulageraClu Gulager, ktorý stvárnil barmana, je zase jeho otcom. (DJ Rocco iNc)
  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama