Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pokojný a šťastný život Sama Phelana (Chris Hemsworth) a jeho ženy Leslie (Victoria Profeta) sa zmení po tom, ako vstúpi do ich životov tajomný Pyke Kubic (Sean Bean). Ten ich vtiahne do búrlivých a dramatických situácii v uliciach Chicaga. Každým krokom sa manželský pár zamotáva viac a viac do špirály podvodov a násilia... a to všetko v mene peňazí. (tEnCo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (43)

manonfire 

všechny recenze uživatele

Zdatnější režie by z toho mohla vytáhnout více hlavně po stránce psychologie postav. Nápad sám o sobě to není špatný, ale od chvíle prvních loupeží stoupá nedůvěryhodnost pravděpodobnosti tohoto příběhu strmě vzhůru. Pro pár dolarů navíc by zkušený gangster určitě neriskoval to co zde...jen pro jakýsi princip pofidérní spravedlnosti. Sean Bean tradičně vděčnou volbou, horší to bylo s jeho připosraným "oponentem". 50% ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak u tohoto filmu kde se příběh točí okolo jedné obyčejné dvojice,která náhodou přišla k balíku peněz z bankovní loupeže a následně je chce bratr toho zločince se mi otevírala kudla v kapse,protože to jak Sean Bean zametá s touto dvojicí bych dlouho nevydržel a mít na dosah šest set tisíc dolarů tak ho majznu první fošnou a jdu,ale to by pak zřejmě bylo o půl stopáže méně.Takže za mě celkově 65% a tři hvězdy.P.S. kéž by se tohle jednou stalo mě.... ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jo, každej filmožrout ví, jak naložit s náhodně nalezenejma prachama. A teď zrovna nemyslim něco na způsob "poctivě je vrátím". Jenže co chcete od průměrnýho americký páru. A tak není divu, že se pár dní po šťastnym zbohatnutí o peníze hlásí jejich majitel, kterej je naneštěstí pro oba manželé pedant vybavenej kalkulačkou místo mozku. Čekal jsem teda něco úplně jinýho a autor obsahu by se měl fakt nejdřív podívat na to, o čem píše. Ale zklamanej jsem rozhodně nebyl. Tenhle komediální thriller mi roztáhnul ksicht do úsměvu prakticky na celou stopáž a jinýho finančního poradce než Seana Beana už od dneška nechci. 85% ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Obsah, který napsalo to Tentononc, nebo jak si to neštěstí nadává, se skutečnému ději filmu podobá asi jako politik socyjální demogratycké partyje člověku. Film je totiž o dost napínavější i zábavnější, zvlášť když v pozadí pořád stojí fakt, že sockám v Čechách se tohle nikdy nestane, kdežto ty americké o podobné šance k tomu dokurvit si svůj, už tak dost posraný a hnusný život, zjevně nouzi nemají. Holt další doklad toho, že je Amerika země neomezených možností. Ale bankovní šmejdy máme stejné, čím to bude? ()

Beatle 

všechny recenze uživatele

Opravdu velká a nudná hloupost, která začne být zajímavá asi až 15 minut před koncem filmu. Tvůrce si očividně zasedl na hlavního hrdinu, kterým je příjemný SEAN BEAN, jako psychoušek Pyke Kubic. Je vidět, že si scénárista s touto postavou vyhrál, zatímco chudák CHRIS HEMSWORTH dostal ke ztvárnění charakter, který připomíná dřevorubce s maximálním IQ 65. Je to škoda, protože Hemsworth je lepší než tohle. Nemluvě o tom, že mi vadil výrazný vizuální věkový rozdíl mezi Hemsworthem a VICTORII PROFETOU, která ztvárnila jeho ženu (a dokonce tady ani není zmíněná v soupisce herců). Sice jsem nikde nevygooglila, jak je stará, ale oproti tehdy sedmadvacetiletému Chrisovi, který kromě enormní výšky, má v očích výraz stále jako teenager, je to prostě rozdíl. Divná kamera, která vypadá občas jako home-video, nepřirozené světlo v tmavých scénách. Logický děj, ale tvůrce se až příliš snažil udělat Pyke Kubica zajímavého (viz. scény s taj-či...či co?), tak, aby ho diváci mohli obdivovat i jako záporáka. V mém případě se to nepovedlo. Mě se líbil na začátku jen dementní Hemsworth ("Peníííííze! Peeeeníííízeeee!")...a hudba. Ta byla občas taky fajn. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama