Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak dlouho lze udržet v tajnosti, že máte psa? Moc dlouho ne, což si hlavní hrdinové této rodinné komedie Andi a její mladší bratr Bruce moc dobře uvědomují. Sirotci, kteří žijí u pěstounů, mají přísně zakázáno mít doma jakéhokoliv domácího mazlíčka. Přesto tajně vlastní věčně hladového psa Pátka, ale už jim docházejí nápady, jak a kde ho pořád ukrývat. Když náhodou objeví opuštěný hotel, v němž našlo útočiště pár toulavých psů, Andi dostane nápad. Díky Bruceovu mimořádnému talentu vytvořit z obyčejných věcí mechanické zázraky a s pomocí několika kamarádů předělají opuštěný a chátrající hotel v kouzelný psí ráj – nejen pro Pátka, ale i pro všechny hafany, které najdou. Když sousedům začne být podezřelé psí štěkání, musí Andi a Bruce vynaložit všechny síly, aby se na jejich hotel nepřišlo. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (109)

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Proč ne, filmy s pejsky já raději než filmy s nemluvňaty nebo jinými křičícími mladšími bytostmi s myšlením středně retardovaného orangutana. Je vidět, že si všichni natáčení s nejlepšími přáteli člověka užili, jenže pár vtipných momentů se psími skopičinkami mi nestačí, to si můžu pustit spoustu videí na youtube i jinde. Naštěstí to tu nekazí žádná opravdu otravná postava, film působí že je o polovinu kratší a na Emmu Roberts se dá docela koukat, jsem zvědav, co z ní nakonec vyroste. Film se rozhodně bude líbit mladším divákům, těm starším už méně (jestli vůbec), nemůžu však popřít, že nade mnou tvůrci jednou vyzráli, nebudu spoilerovat, ale v tu dobu jsem zaměstnancům útulku přál alespoň jeden ukousnutý úd (jedno jaký). Pokud bych si měl vybrat nějaký film se psím obsazením, ani vteřinku bych neváhal a raději se pustil do Osmi statečných. ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

Po Denníkovi slabocha ma opäť Thor Freudenthal presvedčil o svojich kvalitách. Svojmu filmu rozumie, netlačí na pilu, ponúka zaujímavý leč miestami prvoplánový vizuál a skúsenú réžiu. Nepamätám si moment, kedy by mu film unikol z rúk. Trochu smolu má v tom, že námet v podobe Hotela pre psov je síce zaujímavý, ale občas drhne v povrchných vodách. Našťastie sú tu herecké výkony detských predstaviteľov, ktoré to aspoň čiastočne maskujú. Emma Roberts skvelá a Jake T. Austin dokazuje, že rozhodne má potenciál, hoci tentoraz ho kolegyňa bez debát herecky predčila. Záležitosti ako kamera alebo hudba sa spätne ťažko posudzujú, pretože neboli ničím extra výnimočné. Aj tak som však nadobudol presvedčenie, že Hotel pre psov je výnimočný a striedmy film, ktorý aj bez potokov sentimentálnych scenáristických obratov dokáže vyvolať skutočné emócie ako napr. empatia či porozumenie. Veľmi dobré tri hviezdičky. ()

Reklama

venison 

všechny recenze uživatele

Milá a příjemná komedie s hromadou pejsků mě jako pejskařku s měkkým srdcem dostala :-) Ano, jsou zde až trapné (vše kolem Lisy Kudrow a jejího manžílka) a pohádkové (závěr s hotelem pro psy) prvky, ale jako rodinná oddychovka pro děti a lidi, kteří mají rádi zviřátka, naprosto ideální :-) Ps: A hraje tam anglický buldok :-D ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Nádherný příběh, který se musí líbit každému, kdo má doma nějakého toho psího kamaráda (jako například já) a samozřejmě i lidem, kterým se psi líbí, ale doma žádného nemají. Pro mě byl film o to zajímavější, že už jsme si v minulosti pejska z útulku vzali, takže to je i tak trochu srdeční záležitost. Každopádně tenhle film se mi líbil od začátku do konce, příjemně mi to uteklo a docela solidně jsem si u toho odpočinul a pobavil. Všichni pejsci byli velmi roztomilí a na rovinu se musím přiznat, že jsem začal u filmu brečet jako želva už asi čtvrt hodiny před koncem, když sociální pracovník předčítá seznam pejsků, kteří byli ubytováni v hotelu. A každý film, který vyvolá emoce, je pro mě dobrý film, a takto nahlížím i na Hotel pro psy, což je film, který se mi na hodně dlouho zapsal do paměti a na který budu velice rád vzpomínat. A upřímně docela obdivuji režiséra a vůbec všechny tvůrce filmu, jak zvládli takové množství psů různých velikostí a ras ukočírovat, to muselo dát asi dost práce. Každopádně výsledek je ohromující a já velice rád tento film hodnotím jako povedený. Nevím, co více dodat, já jsem zkrátka nadšený tím, co jsem viděl, a žádné výhrady nemám ani k lidským hereckým výkonům, tenhle film se vydařil po všech stránkách a chvíli jsem i uvažoval o pěti hvězdách, nakonec však hodnotím i tak velmi kvalitními čtyřmi hvězdami. ()

riza-do 

všechny recenze uživatele

Odpad to sice není, ale do průměrného hodnocení v rámci jiných filmů to má ještě hodně daleko. Když si ale vezmu cílovou skupinu dětského filmu, tak to ten průměr asi i je - však je to stejné jako 1058 stejně zaměřených filmů. Hlavní hrdinové - děti s nějakým postranním příběhem (hledání pěstounů), co svou kreativitou se pro něco dětsky nadchnou (budeme se starat o všechna opuštěná psiska z okolí), pokračuje to až v megalomanských rozměrech, objeví se zlý dospělák (chytači psů z útulku, policie), na malou chvilku dečka všechny přechytračí, pak se objeví jeden z těch dobrých dospěláků co se za ně postaví (sociální pracovník) a končí to naivním happyendem kdy vše dobře dopadne (psí hotel v podobě těch nejlepších hotelů pro lidi, sociální pracovník adoptuje děti).. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (11)

  • Většina psů byla vyškolena za 2 až 3 měsíce, zatímco školení hlavních psů trvalo téměř 16 týdnů. (Pethushka)
  • Roli Bruce, kterou nakonec ztvárnil T. Austin, si vyzkoušelo téměř 80 chlapců. (Pethushka)
  • Knižní předloha byla poprvé vydána v roce 1971. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama