Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak dlouho lze udržet v tajnosti, že máte psa? Moc dlouho ne, což si hlavní hrdinové této rodinné komedie Andi a její mladší bratr Bruce moc dobře uvědomují. Sirotci, kteří žijí u pěstounů, mají přísně zakázáno mít doma jakéhokoliv domácího mazlíčka. Přesto tajně vlastní věčně hladového psa Pátka, ale už jim docházejí nápady, jak a kde ho pořád ukrývat. Když náhodou objeví opuštěný hotel, v němž našlo útočiště pár toulavých psů, Andi dostane nápad. Díky Bruceovu mimořádnému talentu vytvořit z obyčejných věcí mechanické zázraky a s pomocí několika kamarádů předělají opuštěný a chátrající hotel v kouzelný psí ráj – nejen pro Pátka, ale i pro všechny hafany, které najdou. Když sousedům začne být podezřelé psí štěkání, musí Andi a Bruce vynaložit všechny síly, aby se na jejich hotel nepřišlo. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (109)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $73,034,460Tržby Celosvetovo $118,230,763Tržby za predaj DVD v USA $32,270,657 //počet predaných kusov 1,893,206║ Klasická šablónková vec ale pre mňa až nečakane v znesiteľnom prevedení, kde ma hlavne pobavila nápaditosť pomocných výtvorov pre psov v Hoteli, psíci dostatočne pobavia svojimi kúskami, svoje spraví aj sympatická Emma Roberts. /70%/ (Na to že som nič od toho nečakal som bol spokojný) ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Pořád jsem si říkala, jak dlouho jim může procházet, že Andi a Bruce mají psího parťáka Pátka. Při nadutosti jejich pěstounů by jim to možná procházelo dlouho, kdyby jim psa neodvezla odchytová služba. Pátka se jim podařilo získat zpátky. Oba dva si uvědomují, že by měli pro svého čtyřnohého kamaráda najít nový domov, ale vzdát se ho nechtějí. Připomíná jim totiž jejich rodiče. Při útěku před policií jim padne do oka stará barabizna, která kdysi bývala honosným hotelem. Vytvoří tam domov pro několik toulavých psů a vyfouknou kšeft odchytovce. Sourozenci a jejich kamarádi byli hodně vynalézaví a podnikaví. Měli to dobře vymyšlené a vymakané. Jenže se jim do všeho zase připletou pěstouni a policajti. Pracovníci odchytové služby tu vystupují jako banda tupců, dobře jim tak, jsme přece v pohádkovém příběhu. Lisa Kudrow jako rockerka mě docela štvala a ten její manžílek taky. Dětem se film bude určitě líbit a dospělí si u něho skvěle odpočinou. Já jsem si krásně odpočinula a vyčistila hlavu od všech průšvihů. ()

Reklama

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Jako pejskař nemohu jinak :-) Děj filmu není tak otřesný, jak jsem čekal. Psí herci jsou na jedničku, o těch ostatních se to už říct úplně nedá (Kudrow je tu absolutně mimo mísu). Naštěstí to zachraňuje Emma Roberts, která nepřehrává a celkem dobře na svou roli pasuje. 7/10, ale kdybych nebyl ten pejskař.... ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Nenáročná, spíše dětskému publiku určená rodinná komedie o dvojici sirotků starajících se o opuštěné psy ve starém nefungujícím hotelu. Milovníkům psů na konci ukápne slzička, děti se pobaví, rodič zabaví ratolesti, náročný divák se bude nudit a nejlepší přítel člověka se podrbe za uchem. Dlouho jsem přemýšlel o třech hvězdičkách, díky zástupu všech těch ras pejsků a jejich „živočišným“ hereckým výkonům. ()

riza-do 

všechny recenze uživatele

Odpad to sice není, ale do průměrného hodnocení v rámci jiných filmů to má ještě hodně daleko. Když si ale vezmu cílovou skupinu dětského filmu, tak to ten průměr asi i je - však je to stejné jako 1058 stejně zaměřených filmů. Hlavní hrdinové - děti s nějakým postranním příběhem (hledání pěstounů), co svou kreativitou se pro něco dětsky nadchnou (budeme se starat o všechna opuštěná psiska z okolí), pokračuje to až v megalomanských rozměrech, objeví se zlý dospělák (chytači psů z útulku, policie), na malou chvilku dečka všechny přechytračí, pak se objeví jeden z těch dobrých dospěláků co se za ně postaví (sociální pracovník) a končí to naivním happyendem kdy vše dobře dopadne (psí hotel v podobě těch nejlepších hotelů pro lidi, sociální pracovník adoptuje děti).. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (11)

  • Keď Bruce zapíše psíka Henryho do návštevnej knihy, zreteľne vidieť, že ho zapisuje zeleným perom. Neskôr, keď Bernie číta z knihy, vidíme, že je Henryho meno napísané červeným. (martin1m2)
  • Jde o první film studia Nickelodeon, který spolu s ním neprodukuje Paramount Pictures. (Hal_Moore)
  • Keď sú Carl a Lois v hoteli a Carl nájde svoj systém, v odraze sklenených dverí si môžete všimnúť človeka zo štábu. (martin1m2)

Reklama

Reklama