foto

Lauren Shuler Donner

  • nar. 23.6.1949 (68 let)
    Cleveland, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Sixteen Candles: The E! True Hollywood Story (TV film)
1994 Maverick
1992 Smrtonosná zbraň 3

Dokumentární

1996 E! přináší pravdivý příběh z Hollywoodu (TV seriál)
1992 HBO First Look (TV seriál)

TV pořady

2005 Made in Hollywood (TV pořad)
2001 Movie Loft, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace