Reklama

Reklama

Kávový princ

(seriál)
  • Jižní Korea Keopi peurinseu 1hojeom (více)

VOD (1)

Epizody(17)

Han Kyul oživí kavárnu své rodiny obměnou, kdy jako zaměstnance nabírá jen dobře vypadající muže – a také jednu neurčitě vypadající dívku, kterou mylně považuje za muže. (Netflix)

Recenze (34)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Perfektní komický začátek, vtipné poznávání se a úžasný romantický střed. Atmosféra kavárny byla perfektní a po pár hodinách jsem se tam cítila jako doma. Trošku mi ale chyběla nějaká vlezlá hudba pro dramatické situace. Yu Gong si mě maximálně získal. Ještě ve 14. epizodě jsem byla rozhodnuta, že se přikloním k nejvyššímu hodnocení, tedy za předpokladu skvělého konce. Ten mě ale taaaak moc zklamal, že dávám sotva (!!!) 4*. Ráda bych zapomněla na dva poslední díly a uchovala si tak pěknou vzpomínku na Coffee prince... trrr, jsem tak naštvaná! ()

Ketri 

všechny recenze uživatele

Tak, abych to odůvodnila - proč plný počet: 1. hvězda: je to mé první setkání s jihokorejským dramas. 2. hvězda: je to úžasná oddychovka, která vás neobtěžuje zapínáním mozku a případným vyhledáváním v knihách či v Googlu. 3. hvězda: je to vtipné. 4. hvězda: na rozdíl od produkce jistých zemí není seriál zbytečně natahován a vyplňován naprosto stupidními dialogy. 5. hvězda: skvělí herci, hlavně Eun-hye Yun. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Perfektní, bavil jsem se od začátku až do konce, hlavní "hrdinka" je naprosto úžasná, kdy nelze dělat nic jinýho než si jí naprosto bezmezně oblíbit, navíc to neni žádná do seriálu zhnusnělá kráska, jako to bývá v jedněch nejmenovaných latinskoamerických hitech ze kterých to pak přebírá jedna naše nejmenovaná prima televize, ale opravdu vypadá chlapecky a o to to působí přesvědčivějším dojmem, navíc i ostatní postavy jsou výborný a nebýt posledních asi 5ti-6ti dílů, kde se počet probulených minut na epizodu nebezpečně blíží celkový stopáži jedný epizody, tak bych šel na 100%, přece jenom ta korejská nutnost několikrát probrečet 40minut z dílu je přílišná, ale i tak za jasných 5* ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Myslím, že když odcházíte s úsměvem tak širokým, až vás lidé podezírají, že potají upíjíte rodičům z baru nebo fetujete, tak tenhle 17-ti dílný seriál splnil svou funkci. Celé to drží pro mě vysokou úroveň zábavy, až je mi líto, že už jsem to viděla celé. Naštěstí ještě existuje jeden speciál, takže se na něj vrhnu hned, jak bude čas. Líbilo se mi, že hlavní představitelka opravdu jako kluk vypadá, samozřejmě občas její ženství vykouklo, ale na těch správných místech. Navíc tohle je první dorama, kdy jsem prvně slyšela OST, než jsem to viděla, takže když hrál ten krásný hudební doprovod, cítila jsem se jako doma, jako bych si už se seriálem potykala a byla velmi familiérní. :-)) Prostě - během sledování jsem byla velmi šťastná a za ten pocit si to méně než 5* nezaslouží! Přeloženo. ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Jako první premisu musím napsat, že jakýkoli scénář založený na lidské schopnosti nerozpoznat pohlaví je... přinejmenším nablblý. Z toho kafeprinc těží. Je to otravné? Místy jistě, ale v podstatě ne. Co je otravné, je něco úplně jiného. Korejská dramata (myšleno televizní seriály) jsou všechny stejné. Stejný základní scénář, podobné zvraty - v tom je kafeprinc opravdu jiný. Od první epizody cítíte, že koukáte na něco trochu jiného. Zábavná, nápaditá věc, s jednou obrovskou vadou. Před pár lety Korea vypustila film, který zaujal veřejnost, a v takových filmech chvíli pokračovala - než jí došla šťáva. Teď to Korea zkusila tady. Co je ta záhada? Hranice pohádkovosti, uvěřitelnosti a neuvěřitelnosti. Pohádka tohoto typu je nádherná ve filmu, člověk se rád odreaguje. Kus seriálu to člověk zkousne, ale kdo by věřil tomuhle... Neříkám, že se mi kafeprinc nelíbil, ale viděl jsem mnohem lepší díla. V okamžiku, kdy Eun-chan opustí všechny svoje zásady a seriál se rozjíždí všemi stranami pro mě defacto zemřel. Rozebraná témata z dřívějška jsou jednoduše nezmíněny. Prostě, pohodička, klídek, celý seriál. Většina strastí hlavních hrdinů by se v reálu neděla, a to je můj verdikt. Zkuste příště zase něco jinýho, ale ať se do toho tentokrát dá vžít. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama