Reklama

Reklama

Co je lepší než Krvavá hostina 2: Masakr? Přece třetí chod hororové série s názvem Krvavá hostina 3: Šťastný konec, ve které se vrací původní autorské a režijní obsazení. Ani tentokrát nepřijdete o gejzíry krve v nekonečných řežbách s mutanty. Lidožravá monstra jsou stále při chuti a těm co zbyli, jako třeba Biker Queen, Bartender nebo wrestler Lightning, se smůla lepí na paty. Je tomu tak ovšem jen do chvíle, kdy se zjeví záchrana v podobě tajemného karatisty mistrně ovládajícího svůj nůž. Ten evidentně dokáže ty bestie zkrotit. Děsivé scény, kterými je film nabitý, vás budou pronásledovat i ve snu. Krvavá hostina 3: Šťastný konec je nervydrásající podívaná s koncem s velkým K. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (138)

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Do třetice všeho masakrálního. Zatímco u jedničky jsem se dobře bavil a dvojka je totální kravina, tak Šťastný konec je přesně někde uprostřed. Ale přece jen je podobnější prvnímu dílu. Dokáže pobavit těmi nejšílenějšími nápady a nic pro ni není tabu. Ale i tak si autoři neodpustili pár nudnějších míst, které jsou až trapné. Ještě že jich není tolik jako v předchozím díle. Co je ale horší, vrací se i ,,matka" motorkářského gangu. A bohužel má docela tuhý kořínek. Bohužel proto, že je opravdu neuvěřitelně nesympatická. Naštěstí to vykompenzuje bojovník Jean Claude Segal nebo dementní (falešný) prorok. Když si připočtete další kvantum šíleností, typických pro tuto trilogii, vyjde Vám zábavná podívaná, u které se člověk parádně odreaguje. Ale myslím, že tři díly jsou tak akorát a že už by měli tvůrci přesunout svou pozornost přece jen jiným směrem. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nejslabší díl celé až doteď zábavné trilogie. Pár nechutností jako soulož toho černocha a následné vyklubání Hybrydobestie anebo putování hlavy trávícím traktem s následnou fekální vložkou nezachrání tento díl. Mé oblíbené postavy umírají příliš brzo a Jean Claude Segal je zajímavý pouze svým nástupem na scénu. ()

Reklama

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Tento film nemá cenu ani komentovať. Neviem prečo som dal predchádzajúcim dvom dielom 3*, ale tomuto dávam jednu len preto, lebo som si pri ňom dobre zdriemol. Keď príde na akciu, tak sú zábery tak chaotické, že ľudské oko tam nemá šancu nič zachytiť. Gore je síce slušný, čo mám rád, ale je ho tam toľko, že ma až prestal baviť. K tomu nuda, hrozná nuda. Celý film ide prakticky o to, že skupinka ľudí sa z jednej skrýše presunie do skrýše druhej. V každej skrýši sa deje to isté... ()

CabelNM 

všechny recenze uživatele

Po predkrme KH2 som si na rozprestrený stôl dal rovno údajný hlavný chod a vrchol celej trilógie a musím konštatovať že tentoraz J.Gulager navaril poriadny guláš, príchodom nových záhadných postáv akými boli prorok alebo bojovník s menom Jean-Claude Segal čo ma paradoxne pobavilo to pekne posral, takisto si mohol odpustiť chlapíka ktorý na svoj stav bol príliš čiperný kedže mal po celú dobu filmu skrz hlavu oceľovú tyč, vo filme nechýba humor ako trebárs hlava vysraná netvorom, súlož netvora s černochom, náhla a nečakaná smrť kovboja ktorý na prvý pohľad vyzeral na hlavného spasiteľa, amputácia ruky z nepodarenej zástavy krvácania a mnoho ďalších, opäť ma tak trochu štvala chaotická kamera ktorá isté momenty pripomínala skôr prezentáciu blikajúcich obrázkov, ostávam pri slabých 3* kedže tu boli zase potoky krvi, holé kozy a šialené ródeo do akého sa príliš veľa režisérov zrovna nehrnie, rozhodne najslabšia časť, štvrtá by už byť nemusela pokiaľ má byť toto oficiálne šťastný koniec ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Třetí film o partičce zrůdobijců, jenž se tentokrát sice snaží nadále šokovat svou morbiditou, ale zapojil více i morbidní humor. Musím přiznat, že morbidní filmy mě moc nepřitahují. Ani moc nechápu, že někteří tvůrci mají potřebu je točit. Pro mne jsou tak akorát a na hraně první filmy Petera Jacksona - stupněm zobrazené brutality i černým humorem. Ale když někdo urve někomu hlavu, sežere ji a divák se může dívat, jak hlava postupuje trávicím traktem, aby vyšla posléze zadní částí těla ven, to už je prostě pro mne moc. Ale existují lidé, kterým se podobné filmy líbí, proto jsou asi natáčeny. Děj není podstatný - ti, co přežili druhý díl, se budou snažit přežít i ve třetím. Některým se to povede maximálně pár minut. Důležitější jsou krev, znásilňování emzákama, hnus, sliz, výkaly, utrhané a urvané končetiny a další kusy těla, a mezi tím vším rádoby vtipné a drsné hlášky. A Jean-Claude van Seagal. Na úvod disku protipirát a tři trailery, ty samé najedete v hlavním menu, a toť vše. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

  • Když na začátku filmu opustí skupina budovu, tak si dívka s červenýma vlasama vezme ze země koženou bundu a začne si ji oblékat. Později, když skupina vchází na policejní stanici, si ji stále obléká. (Duoscop)
  • V scéne, keď šéfka motorkárskeho gangu mláti starého feťáka vo väzení, je vidieť mikrofón zo štábu. (DJ Rocco iNc)
  • V čase od 33:55 do 34:01 je možné vidieť mikrofón zo štábu. (DJ Rocco iNc)

Reklama

Reklama