Reklama

Reklama

Co je lepší než Krvavá hostina 2: Masakr? Přece třetí chod hororové série s názvem Krvavá hostina 3: Šťastný konec, ve které se vrací původní autorské a režijní obsazení. Ani tentokrát nepřijdete o gejzíry krve v nekonečných řežbách s mutanty. Lidožravá monstra jsou stále při chuti a těm co zbyli, jako třeba Biker Queen, Bartender nebo wrestler Lightning, se smůla lepí na paty. Je tomu tak ovšem jen do chvíle, kdy se zjeví záchrana v podobě tajemného karatisty mistrně ovládajícího svůj nůž. Ten evidentně dokáže ty bestie zkrotit. Děsivé scény, kterými je film nabitý, vás budou pronásledovat i ve snu. Krvavá hostina 3: Šťastný konec je nervydrásající podívaná s koncem s velkým K. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (138)

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Na trojku jsem se díval čiste ze zajímavosti - byl sem zvědavý, jak bude vypadat šťastný konec. Feast série má sestupnou tendenci a už jednička začínala na průměru....Připadalo mi, že scénář byl tvořen stylem - rychle něco vymyslete, natočíme to a pak uvidíme jak budem pokračovat. Začátek ještě ušel, ale druhá půlka, kde stejně nešlo pořádně vidět, co se dějě, byla strašná, ale poprve jsem viděl udělat si pistol z něčí hlavy, chudák ten s tou trubkou to měl prostě těžký no. 30% ()

Freemind odpad!

všechny recenze uživatele

Největší zvrácenost, jakou jsem kdy viděl ... Hrdí to nástupci legendární Tromy, s příšerami, které spolknou a hned zase vykálí hlavu, s trháním rukou, elvisem-mariachi, nahými lesbickými motorkářkami, mexickými liliputánskými zápasníky, zcela náhodným dějem a kýbly střev. Odpad, ale krásně surrealistický. ()

Reklama

Socrates 

všechny recenze uživatele

Čistokrevná blbina s několika slušnejma džoukama a většinou dost nepřehlednou akcí. Dneska jsem to jedním očkem viděl už podruhý a hlavní důvod byl ten, že jsem se těšil na nádherný prsa rajcovní Tat girl (a nejen její) a taky celkem povedený mutanty, vyvádějící vtipný bizarní kousky. Takže asi o tom to hlavně je. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Tak jenom stručně, budu se zase opakovat. Scénář i casting je super, kamera stojí za naprostou vyližprdel. Spousta skvělých gagů, třeba s amputační kauterizací, nebo s dalšími dvěma archetypy Hrdinů (kteří v téhle trilogii zpravidla nemívají dlouhou životnost). Ale zároveň třeba i příšerně otravná scéna se zběsilým blikáním v závěru. A do toho ještě kamera stále skáče a skáče a skáče... Největší žánrový přínos Feastů spatřuju v tom, že přišly s vcelku originálním typem monster, která se nejenže snaží zabít a sežrat všechno, co jim přijde do rány, ale snaží se to zároveň i divoce osouložit, bez ohledu na pohlaví nebo živočišný druh. A jejich sperma vyvolává opravdu bleskurychlé těhotenství završené bleskurychlým porodem. A musím ocenit i to, že scénárista diváka neprudí nějakým absurdním vysvětlováním toho, odkud a proč se ona monstra vlastně vzala. Prostě jsou najednou tu a je třeba je pozabíjet dřív, než zabijou ony nás. A tečka. ()

kery-

všechny recenze uživatele

Můj první komentovaný film bez hodnocení..Stáhnul jsem to ještě než jsem zkoukl dvojku. Když jsem se ale potom na ní koukal, tak nastal error a už jsem se neodvážil k tomu abych si tohle pustil, takže jsem to zase smazal a pokud neutrpím ztrátu paměti, tak si to ani už nikdy nestáhnu..Jdu se pomodlit za lidi co si koupili DVD, a nedej bože celou trilogii.. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

  • Feťák Hobo, ktorý bol zatvorený vo väzení, dostal nakladačku od šéfky motorkárskeho gangu v čase 12:42, kedy následne neudržal svoju stolicu a vylúčil ju do nohavíc. Neskôr na jeho nohaviciach nebolo po vylúčení exkrementov ani stopy. (DJ Rocco iNc)
  • V čase od 33:55 do 34:01 je možné vidieť mikrofón zo štábu. (DJ Rocco iNc)
  • V scéne, keď šéfka motorkárskeho gangu mláti starého feťáka vo väzení, je vidieť mikrofón zo štábu. (DJ Rocco iNc)

Reklama

Reklama