Reklama

Reklama

Co je lepší než Krvavá hostina 2: Masakr? Přece třetí chod hororové série s názvem Krvavá hostina 3: Šťastný konec, ve které se vrací původní autorské a režijní obsazení. Ani tentokrát nepřijdete o gejzíry krve v nekonečných řežbách s mutanty. Lidožravá monstra jsou stále při chuti a těm co zbyli, jako třeba Biker Queen, Bartender nebo wrestler Lightning, se smůla lepí na paty. Je tomu tak ovšem jen do chvíle, kdy se zjeví záchrana v podobě tajemného karatisty mistrně ovládajícího svůj nůž. Ten evidentně dokáže ty bestie zkrotit. Děsivé scény, kterými je film nabitý, vás budou pronásledovat i ve snu. Krvavá hostina 3: Šťastný konec je nervydrásající podívaná s koncem s velkým K. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (138)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Rozkošná krvavá čuňárna...od té doby, co nechal A.Hitchcock v Psychu zemřít hlavní hrdinku po uplynutí ani ne třetiny filmu, vás podobný tah nezaskočí. A přesto, když si myslíte, že se nestane to, co si myslíte, tak se to stane. Myslím, že herci se bavili královsky a krvavý makeup ze sebe dostávali ještě dlouho po skončení natáčení. Přistupte na gore ulítlovinu a budete se bavit. ,,Počkej, vypálím ti ránu...jejda...utrhlo mu to ruku..." ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ač se v hororové komedii „Krvavá hostina 3: Šťastný konec“ představují staří známí, vlastně si uvědomíte, že k těm postavám nemáte ani moc silný vztah a jejich osud vás nechává celkem chladnými. Tohle mě také mrzelo, že ty postavy jsou jen karikaturami, které nemají žádnou hloubku, jsou jen zjednodušeniny, do kterých se není možné moc vcítit. A nakonec mi to nepřišlo ani moc úchylné, což se mi líbilo právě na jedničce. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ bola jednotka zvrátená zábava a dvojka zábavná zvrátenosť, trojka je už len číročíra recesia, ktorá zjavne vznikla len preto, že k dvojke natočili priveľa materiálu. Film bez scenára má už len pár úderných momentov ("Podaj mi ruku!") a oveľa viac hlušiny odohrávajúcej sa v tmavých kanáloch. Sranda je, že Gulager vie, že mu došli nápady a nebojí sa to priznať... či strčiť tam spievajúceho Mexičana. Tak či tak režisér stále šokuje svojou odvahou točiť takéto zhovadilosti a zjavne ho to baví. Fest 3 je záležitosť čisto pre nadšencov dvojky. Ide o zlý zábavný film, ktorý funguje len ako bonusový dovetok niečoho, čo bolo kultom... ()

waltosin 

všechny recenze uživatele

Opravdu hororovej masakr,kde vlastně absolutně hlavně ke konci nic nevidíte jenom nějaký blikání, takže jsem si radši ověřil přepnutím programu jestli nemám rozbitý televizor. Díkybohu televize byla v pořádku, takže to znamená že film byl asi rozbitý, tak by to chtělo poslat zpátky tvůrcům aby chybu napravili za snahu jim aspon dám 20%!!!! ()

Amynka 

všechny recenze uživatele

Tak, bohužel třetí díl už je slaboučkej a až na pár vtipnejch scének(tentokrát ušetřili kočičku a použili černouška) je to o ničem,páč se většina odehrává ve tmě a ještě je to debilně natočený a je prd vidět-ty blikající světla mě vyloženě sr....!No ale úplnej závěr to trochu zachránil, takže na ty tři hvězdičky to ještě má...DIOS MIO:-))) ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

  • V čase od 33:55 do 34:01 je možné vidieť mikrofón zo štábu. (DJ Rocco iNc)
  • V scéne, keď šéfka motorkárskeho gangu mláti starého feťáka vo väzení, je vidieť mikrofón zo štábu. (DJ Rocco iNc)
  • Když na začátku filmu opustí skupina budovu, tak si dívka s červenýma vlasama vezme ze země koženou bundu a začne si ji oblékat. Později, když skupina vchází na policejní stanici, si ji stále obléká. (Duoscop)

Reklama

Reklama