Reklama

Reklama

Max vedie usporiadaný život s Alice a ich synom Theom, až kým Alice nehrozí smrť pri čakaní na transplantáciu srdca. Max sľúbi Theovi že Alice zachráni, ale aby dodržal slovo musí nájsť pre ňu srdce, a to rýchlo. Čas uteká a Max musí nájsť riešenie, preto sa rozhodne opäť spojiť s jeho temnou minulosťou. Toto rozhodnutie mu zmení život tak, ako by si to ani nevedel predstaviť... (toshio66)

(více)

Recenze (41)

MMJ 

všechny recenze uživatele

Za mě dobrý 81%, ale čekal jsem že to bude víc o autech než to bylo, ale ten konec sem fakt nečekal .. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Honba za záchranou svojich najbližších za akúkoľvek cenu už v mnohých filmoch prekročila hranice zákona a toto je len ďalší z variantov na tento námet. Akcia a teda hlavne automobilové súboje sú na celkom slušnej úrovni, dej síce nenudí, ale je absolútne klišéovitý, stereotypný a nereálny v mnohých scénach. A nebyť zbytočne sentimentálnych a hlavne nepotrebne početných flashbackov a dramaticky ladených situácií, bolo by z filmu ozajstné prekvapenie. 45%. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Slabý kousek kombinující akční film ve stylu "Rychle a zběsile" s dramatem. Ani by nevadilo, že je příběh ohranej jak gramofonová deska ale film v sobě nemá nic čím by dokázal zaujmout. Závodů je zde pár a jiné akční scény zde nenajdete. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Film se solidním tempem, pár slušnýma akcema. Nějakej souboj, nějakej parkour, nějakej závod v autech a překvapivě smutný konec. Béčko jak má bejt. Oddechovka. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Áno, chceme byť podla obalu ako Rýchlo a Zbesilo...ale klameme telom. Je to komorný film na tému "čo všetko som schopný urobiť kvôli žene", kde je fajn bugina, a blbý koniec. Škoda, mohol to byť dobrý akčný film... ()

Ridick 

všechny recenze uživatele

na javorove listy celkom podareny snimok, ale poslednych 15 minut ma zaklincovalo a napriek tomu, ze dovtedy klapalo setko tak na 3*, musim byt nekompromisny, pretoze krvny tlak mi vyskocil na 220.... ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Takovýhle film jsem nečekal - byl jsem připraven na ryzí jízdu typu Fast And Furious, ale dostalo se mi milého překvapení. ..... Tenhle akční drama thriller (závody Rychle a zběsile + "gumové" jumpy Okrsku 13 + dramatická honba pro daný cíl bez jakýchkoliv ohledů aneb jak daleko je člověk schopen zajít pro záchranu milované osoby) je jeden z mála filmů (ještě k tomu z absolutního minima kanadské tvorby), který při distribuci rovnou na DVD opravdu velice potěší ... uctihodná režie a parádní kamera dodává na intenzitě zážitku ... vůbec bych se nezlobil zaplatit si za to v kině! :-) (... "Jo, miloval jsem Tě. Jsi spokojená? Všechno zahodím a začneme zase od začátku, tak to chceš? " "Proč ne?" "Neopustím ty, který mám rád. Nikdy." "Mě si opustil klidně." "Dobře, omlouvám se!" ... :-D) ()

Maty85 

všechny recenze uživatele

Beckovej akcni filmecek, kterych je spousty a spousty. Takova flakota od vseho neco. Ale preci jen tech par zajimavych momentu tam taky bylo no ......... 2* ()

Tomasso001 

všechny recenze uživatele

Z počátku průměrný a pohodový film se mění v čím dál větší nesmysl... Honičky v autech jsou pak přihlouplé, zápletka se srdcem nereálná... ()

rozbris 

všechny recenze uživatele

Když jsem shlédl trailer moc se mi to nezamlouvalo čekal jsem něco ve stylu Rychle a zběsile, ale byl jsem mile překvapen. Závody byly slabší to se dá říct, ale jinak dobrý film za který bych klidně i v kině zaplatil, škoda že vyšel jen na DVD. ()

bruceman7 

všechny recenze uživatele

Celý film je jedno gradující "WTF", od samotného děje po chování a přístup jednotlivých postav k tomu, co se právě odehrává. Nejbizarnější snímek z tématiky "získej & doprav". Bohužel u mně za 3,5/10. ()

Joey(1) 

všechny recenze uživatele

Samotný nápad se zoufalou potřebou najít peníze pro nejbližší by nebyl úplně špatný a dalo by se z něj i něco, byť ohraného, vytvořit; k čemu to ale je, když film postrádá nějaký souvislý řád a logiku. ()

Reklama

Reklama