Reklama

Reklama

Bloodrayne: Třetí říše

  • USA BloodRayne: The Third Reich (více)

VOD (1)

Dampírka Rayne se tentokrát dostane do nacistického Německa během 2. světové války a čeká ji setkání s Ekartem Brandem. Tento nacistický velitel by rád naočkoval kapičku Rayniny krve Adolfu Hitlerovi, čímž by z něj učinil dampíra a umožnil mu dosáhnout nesmrtelnosti. (Filmbox)

Recenze (67)

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tentokrát jsem na to vydržel koukat celý tři vteřiny a pak jsem to musel vypnout, o vteřinu víc a horko těžko bych to rozchodil... po týdnu hecování jsem se rozhodl zbytek alespoň "proklikat"... a nemyslím si, že bych si tímto způsobem shlédnutý film od Bezmozka Nepoučitelného nemohl dovolit ohodnotit. Celá trilogie stojí za... ne nestojí... ona nestojí, ona leží... leží v tak velký hromadě hnoje, že by to ten německej blb přehazoval 13 let... Sbohem... navždy... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX-Večer s Uwe Bollem/// Obsazení 3/10 Děj 6/10 Hudba 5/10 Efekty 7/10/// +Natasii Malthe je tu ještě víc sexy než Kristanna v jedničce, dokáže dobře prodat svoje ostří .-), prostředí, výprava, délka (jen 75min), akce, brutalita -slabé až bezvýznamné herecké obsazení, schází tomu větší rozpočet/// Tak tohle je ta pravá BloodRayne jak si ji pamatuji ze hry. Tahle měl vypadat první díl a byl bych velice spokojen. Ani to nevypadá že to točil Uwe. Nechápu jak může mít takové rozdílné filmy. Nicméně i díky krátké délce je třetí film velice akční a není prostor na nudu. Film má i dobrou kameru a nešetří krví. Asi bych doporučil vynechat první dva díly a vrhnout se rovnou na tento třetí. O nic tím nepříjdete a nezkazíte si dojem./// Celkem 55%/// ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Že som pozeral BloodRayne 3 a zabudol ohodnotiť som si spomenul až po niekoľkých dňoch, čo sa mi často nestáva. Keďže od Bolla si pozriem akorát túto sériu, vzhľadom na to, že hru som hral a úpíria tématika je dosť lákavá, naviac keď bojovnicu hrá fajn kočka, ktorá sa odváži čo to ukázať. Séria zdá sa inklinuje k erotickému filmu čo nie je na škodu, keďže Boll z lákavého námetu ktorý ma momentálne k hre najbližie - nacistami nedokáže absolútne nič vyťažiť, naviše od jednotlivých prvkov hry ktoré boly aspoň postrehnuteľné v jednotke tentoraz bohužiaľ upúšťa čoraz viac a viac. A tak zamrzí, že Boll nie je dostatočným šialencom aby svoj film obohatil niečím šokéznym keďže k námetu hry sa ani len nesnaží priblížiť - proste niečím zapamätaniahodným a nie sa stal len nudným blábolom hodným za pozretie jedine kvôli erotickým scénam Natassii Malthe. Vlastne je na škodu, že ten film nie je až taký trápny ako sú jeho prvotiny čo znamená že Boll sa zlepšuje i keď tento progres je taký biedny, že čo i len priemerný film nenatočí ani keď bude mať 100 rokov. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Nacisti a upiri? Mozna tak v pocitacove hre, ve filmu tahle kombinace nefunguje. A urcite ne v rezii Bolla, ktery k temto dvema skupinam pridal jeste celou radu devek s velkyma prsama a lesbickyma sklonama. Asi zkratka nejsem ta spravna cilova skupina. Dala bych jednu hvezdicku navic za (nechtene?) komicno, ale ten brejlatej doktor s bradkou me desne stval... ()

ondrula odpad!

všechny recenze uživatele

Inu, je to typická sračka od Uwe Bolla, co si budeme povídat. Říkám si, kde na další filmy furt bere prachy, když se divákům hnusí? Brendan Fletcher hrál celkem solidně v Rampage, tady je ale jeho postava v kulichu k pláči a ta norská štětka v hlavní roli hraje ještě tragičtěji a navíc je na podobný vylomeniny stará. Asi 80% filmu se odehrává v jedné určité ulici, na které je vidět, že je vyasfaltovaná a má normálně moderní obrubníky, takže s reáliema si Uwe očividně taky hlavu moc nelámal. Příběh, choreografii a efekty nebudu vůbec zmiňovat, nestojí za řeč. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Záhřebu v Chorvatsku. (rafix)

Reklama

Reklama