Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dálnice a spojovací uzly v okolí hlavního města planety Coraab právě zažívají dopravní kolaps. V nekonečné koloně uvízla také dvojice detektivů převážející nebezpečného vězně. Od úspěšného dokončení úkolu je ale kromě množství aut dělí také řada nepříjemných překvapení... Film je volně ke stažení ZDE (oficiální text distributora)

Recenze (70)

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Dva predesle filmy byly rozhodne lepsi tohle je pokus o neco noveho, nebyt to tak moc plastove rekl bych proc ne. Jeden fakt je ze na triky je treba hodne financi a na to udelat si verohodne monstrum jeste vic financi. Nicmene sci fi neni jenom o obludacha a proto je treba rici ze i toto se da natocit bez priser a klidne by se to dalo nazyvat sci fi viz dva desperati mi prisli vic jak postavy se sci fi nez ta ochapadlena obluda ale male plus ma u me robot ktery vypada docela verohodne. Spatne to neni ale zivot na cizi planete a zvlaste pote dalniici bych si predstavoval jinak. Protoze nejde o komercni film davam tomu krasnych 50% s tim ze mnozi komercni reziseri by ani na tohle nemeli. ()

Nepi 

všechny recenze uživatele

Ať si řiká, kdo chce, co chce. Mně Skeletoni oslovili. Film má originální nápad, skvělé obsazení, výtečné kostýmy a masky a hlavně dobrou postprodukci. Jde sice jen o jákýsi dějový úsek z dopravní zácpy, ale svou tvůrčí originalitou a vtipem splní svou funkci, pobaví diváka. Natáčení jsem se osobně zúčastnil a byla to skvělá zkušenost pro každého, kdo žije filmem. Výborně, Kubo! ()

Reklama

danek22 

všechny recenze uživatele

Mám problém, mě to vrátilo do dětství a hned jsem si vzpomněl na americký filmy, cca tak 25 let starý, kde byli šílený masky a u nás jim udělali špatnej dabing, ale já jsem jako malej tyto filmy hltal a oni byli uplně debilní jako tento, během filmu se mě vraceli vzpomínky na takové věci jako jsou strážci vesmíru a začal jsem přemýšlet i nad dalšími filmy co jsem v mládí zkoukl a rád bych viděl znova, například o hračce lukostřelci, co na konci filmu odejde. A musím se přiznat, že z nějakého nostalgicko - fetišistické důvodu se mi film líbil i když vím, že je všechno špatně. Podle mě kdyby mě bylo zase 6 let, tak to hltám jako prase Skeletoni. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Supr nápad, výborné zpracování. Teď už akorát čekat, až samotný režisér Jakub Hussar vydá svůj první celovečerní film, už teď mi je jasný, že se o něm bude dlouho mluvit, to co už má na repertoáru, tím by se v našich krajinách mohl pochlubit opravdu málokdo. U mě sice stále Toxymoron vede, ale je vidět, že jde do stále ambicioznějších a zajímavějších prací. Skeletoni jsou ujetí, ale rozhodně sen a to nechá koukat. Fakt je, že bych to klidně bral jako seriál na díly, protože být tohle Pilot, tak jsem z toho všeho docela unešen. Stálo to za to vidět, rozhodně něco jiného, než je český člověk na český film zvyklý, a proto je to tak krásné. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Z tohoto nadšeneckého sci-fi (variace na svět Star Wars?) snímku doslova sálá nadšení a chuť k točení filmů, tvůrci i herci se při přípravách a natáčení jistě dobře bavili, na diváky ale už asi moc nezbylo... Příště místo záplavy neologismů raději více logiky a dějové linky... Jako studentsko-amatérská performance vynikající, jako skutečný sci-fi film nepoužitelné... ()

Galerie (20)

Zajímavosti (2)

  • Spoluautor scénáře Vojtěch Bednář se ve filmu objevil jako vyděšený muž ve scéně, kdy dochází k brutalitě vůči Metamorfovi. (milaneg)
  • Režisér a scenárista Hussar se také podílel na návrzích kostýmů. (milaneg)

Reklama

Reklama