Reklama

Reklama

Život extrovertní alkoholičky Julie (Tilda Swinton) se hroutí. Ztratila práci, a aby získala peníze, rozhodne se unést 8-letého syna bohatých sousedů Juliiných prarodičů... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Naprosto nezařaditelný film s málo uvěřitelným příběhem.Zoufalá alkoholička unese osmiletého chlapce,požaduje 2 mil. dolarů,aby nakonec nedostala nic a naopak přilnula k tomu klukovi.Každý film je fabulace,budiž,ale přesto film trpí užvaněností,je k nevydržení dlouhý a ani herecké výkony se mi nezdály.Podprůměr! ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Nebýt úchvatnéTildy Swinton, tak tenhle film nemá moc šancí. První polovina byla velmi slibná, ale druhá už nebyla tak přesvědčivá a navíc stopáž byla opravdu zbytečně přepálená. Těžko se dá uvěřit faktu, že z hubaté alkoholičky, která se potlouká po lokálech a žije ze dne na den jen díky alkoholu, se najednou stane téměř vzorně opatrující matka malého chlapce. Tak to v reálu nefunguje. Nemohu jinak, ale nad průměr nejdu. ()

Reklama

klima777 

všechny recenze uživatele

Velmi si vážím Tildy Swinton a jsem přesvědčena, že po herecké stránce zvládne téměř vše. Tento film jest řečeného pádným důkazem. Osobně se mi však nelíbil. Rozháraný a fragmentální jako Juliin život. Ždímající emoce sladké a lepivé jako whiskey ve vlasech. Nezakotvený v realitě, o jejíž pravdivé a drsné zobrazení usiluje.------------- Tentokrát jsme se nepotkaly. Nevadí. Hvězdičky jsou jen a pouze pro Tildu (Orlando, Orlando...). ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Tri "jagavé" sú pre tento filmy od mojej maličkosti, ako vyhrať olympiádu. Dej jednoduchý, pomerne priamočiary, pričom namáhanie hlavy nijak nehrozí. Poteší pár zajebov a zmysluplný záver podstaty myšlienky v kombinácii s poslednou vetou hlavnej postavy, ktorej konečne došla jedna vec. Skutočne som sa zasmial :) Lenže! Lenže 140 minút, je ako pomalé umieranie v zavalenej jaskyni. Príbeh sa síce snaží byť nápaditý, vďaka rôznorodým zápletkám, ktoré mali za úlohu (zrejme) upútať, (a teraz zas to: LENŽE), lenže niektoré pôsobia ako vytiahnutý zajac z klobúka, ktorého všetci očakávajú, no nikto tomu neverí, že v ňom naozaj bol. Je to proste čistý priemer, bez mimoriadneho filmárskeho kumštu. Nájdi si iný film, toto je len pre požieračov voľného času .. ()

Fridecka 

všechny recenze uživatele

Nádherný pohled do spletité duše a části života člověka, který nemá nic a může ještě hodně ztratit. S napětím jsem sledovala vývoj postavy na pozadí mexické "žumpy" s narůstajícím zabředáváním do nelehké situace, kterou si sama zvolila. Žena plná vzteku, ponížená svým životním osudem a plná odhodlání udělat maximum pro to , aby mohla zase žit důstojný život. Ale nachází "jen" sebe sama, svou podstatu, která je krásná, ale ona zůstává bohužel stále na dně. Moc krásná je scéna, kdy se ráno v posteli v Mexiku po probuzení mazlí a laškuje se svým uneseným chlapcem a chvíli se zdá jakoby byli opravdu matka syn. Nakonec musím dát pět hvězd a filmem zřejmě doplním svou filmotéku. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (3)

  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA) a Mexiku. (Arsenal83)
  • Hoci Tilda Swinton hrá alkoholičku, sama o sebe tvrdí, že v skutočnom živote si nemôže vypiť, pretože by po jednom poháriku hneď zaspala. (Fabrinka)
  • O drobné dilema se postaral distributor snímku, který na přebalu DVD nosiče uvádí jméno hlavní aktérky jako Tilda Swanton. Správné je Tilda Swinton. (Conspi)

Reklama

Reklama