Reklama

Reklama

Malí letci

Trailer

28. září 2004 přistáli dva dvanáctiletí kluci s dvou-motorovým letadlem na silnici 89, přesně 30 km východně od Cooperu v Arizoně. Podrobnosti o tom jak se Jason McIntyre a Kyle Barrett dostali sami dva do letadla nebyli nikdy úplně objasněny. Co se s chlapci dělo poté, co je policie dopravila do jejich domovů je neuvěřitelné... (Film+)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

J.J.1972 

všechny recenze uživatele

akoze zacat tinedzersky film tym ako spoluziak spoluziakovi rozmlati do krvi cifernik, tak to je skvely navod na riesenie vztahov v skole ... sa potom cudujeme nasiliu v realite ... este dobre ze niekto z nich nemal vo vrecku deviatku... tooo by bolo krviiiii 👌👏👏👏 sorry, zvysok filmu neviem ohodnotit, kedze som to prepol ... ✌ ()

BradleyT 

všechny recenze uživatele

Klukovsky sen a dobrodruzstvi. Film má tempo a dobrý pohodový příběh spíše určený pro mladší generaci. Vyzvednout se dají i herecké výkony, taky hudba je velice příjemná. Vlastně tomu není ani moc co vytknout, snad krom všetečné americké propagandy, ale to už je spíš takový stereotyp. Rozhodně nezklamal a pobavil. ()

Reklama

togaf 

všechny recenze uživatele

Malí letci jsou příjemný film, Kyle je hrdina bez bázně a hany, za celé dvě hodiny by se nenašel moment, kdy by se nezachval odvážně/soucitně/spravedlivě/laskavě/chápavě. Dallen Gettling v roli pilota Eda je k nakousnutí, zkrátka herci radost pohledět. ALE: padat několik minut volným pádem bez padáku ve třech a dělit se o jeden padák a přežít je trochu moc i na dětský film. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Kluci se dokážou účinně vyhnout střelám, provádět prakticky nadlidské výkony a dokonce se i skrýt před ušima padouchů, kteří zjevně neslyší jejich hlasité rozhovory v nákladním prostoru letadla. Mafiáni jsou tu za ty hodné, až na jednoho jediného záporáka představujícího typický archetyp psychopatického tupce. Celé je to nicméně takové fíl gůd dobrodružství o přátelství, bratrství, solidaritě, zkrátka samých hezkých a pozitivních věcech. Scéna při seskoku padákem působivá a zatraceně napínavá. A mně se to tak sakra líbilo! Příjemný, akčnější dětský film ideální na nedělní odpoledne. I když já ho viděl o tom středečním. ()

embecka 

všechny recenze uživatele

Ja som myslela, že pozerám nejakú poctivú deväťdesiatku! Čo vo mne vyvolalo ohromne príjemný pocit. Objektívne to bol normálny rodinný film. A subjektívne som po dlhej dobe videla rodinný film s deťmi, ktoré sa správajú tak, ako si predstavujem tie správne deti, ktoré ešte na tomto svete zostali... Detské, snívajúce, odvážne, milé, spravodlivé a úctivé. Nevravím, že to budem pozerať ešte miliónkrát, ale na nedeľné popoludnie to bol strašne fajn príbeh :) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Film byl filmován v částech jihozápadního Utahu, hlavně ve městech Hurricane, St. George a Nevadě – město Mesquite. Natáčelo se také v Národním parku Zion. (Piercee)

Reklama

Reklama