Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká komedie v režii Erica Amadia využívá sex jako pozadí pro zkoumání intimity a zranitelnosti lidského soukromí. Je to humorný ale zároveň otevřený pohled na složitost vztahů v moderním světě a týká se života osmi dvojic. Díky vtipným dialogům a kompromitujícím situacím můžeme sledovat vztahy od začátku do konce a zkoumat všechna stadia mezi tím, v nichž dramata provázejí humor, úzkost i zmatek. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (164)

Heui 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavý nápad natočit film na toto téma z několika krátkých příběhů (což už není sice žádná novinka) o pravdivých a úsměvných maličkostech. Avšak filmy tohoto typu by měly být hodně silné v dialogu..tento je bohužel docela slabý a situace, se kterými by se divák mohl stotožnit a říct si to svoje "PŘESNĚ!" je zoufale málo. pravda že jsem se párkrát pousmál. 2,5* ()

Wendy 

všechny recenze uživatele

Přemýšlela jsem nad 3* a 4* a nakonec jsem se přiklonila k lepší variantě. Osm různých dialogů (a skutečně jenom dialogů, v nichž nějaký komplikovaný děj nečekejte), sem tam filosofující, o lásce, o sexu, o životě, většinou s pěknou pointou. Humoru není příliš, což mi zase tolik nevadilo, ještě bych snad vytkla, jak zde již zmiňoval ve svém komentáři Endlessly, trochu klišoidní rozhovory mezi dvěma mladými gayi (nebo jedním určitě) a dívkou a chlapcem, co právě přišli o pannenství/panictví. Takže - chápu, že to někoho nemusí bavit, mě ano + všichni herci (pro mě mimochodem neznámí) své party sehráli sympaticky, přesvědčivě a dobře. ()

Reklama

Traktorista

všechny recenze uživatele

Slušné propojení několika krástkých příběhů, které spolu absolutně nesouvisí do jednoho filmu. Tenhle filmek není o sexu, ale jak je již dáno z názvu, je o to, co se odehrává po něm. A jelikož je to celé postavené na dialozích, tak jsem se toho ze začátku lehce bál - ale je to zvládnuto perfektně - parádní dialogy, skvělé hlášky, úžasně zahrané, krásně natočené a lehce provokativní - to vše jsem od tohoto filmu čekal a taky jsem to dostal na stříbrném podnose. Jedna hvězda za Emmanuelle Chriqui .) ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi, jako by to dělalo x scénáristů, kteří se do toho museli nutit, a proto že to bylo takový - UMĚLÝ A NEPŘIROZENÝ - jaký to bylo. Teď koukám, že ve skutečnosti to je ještě horší, a že si všechny tyhle situace vycucal z prstu jeden jedinej člověk. Tedy vlastně nadčlověk, když si dokáže představit, o čem se po sexu baví dvě lesby, dva homouši, holka a kluk, zralá žena a muž... Dopadlo to, jak to dopadnout muselo. Jedna historka byla ze života (jeho), ta mohla jakž takž obstát. Všechno ostatní byly výmysly, a proto to nemohlo být dobrý. Ta skutečná podle mě mohla být o buzících, kteří se nemůžou dohodnout na rolích táta/máma. To mi nezavánělo falší. Všechno ostatní byla maloměšťácká sračka. ()

lena60 

všechny recenze uživatele

Škoda že jednotlivé minipříběhy (8) ze života různorodých partnerských dvojic měly tolik odlišnou úroveň. Z první poloviny konverzačně laděných povídek jsem byla unešená. Druhá várka však na rozdíl od té první zcela postrádala jiskru, vtip i nápaditost. Zbyla jen křečovitá snaha za každou cenu diváka zabavit a rozesmát. Mé nadšení se proměnilo v otrávené znudění. Rozkolísaná a tím pádem průměrná podívaná. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Pre Erica Amadia znamenal tento film okrem režisérskeho aj producentský a scenáristický debut. (MikaelSVK)
  • V scéne, keď Jordy (Emmanuelle Chriqui) leží na posteli, si striedavo v záberoch podopiera hlavu iba jednou rukou, resp. oboma naraz. (MikaelSVK)
  • Celý film bol natočený v kalifornskom meste Los Angeles. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama