Reklama

Reklama

Konec světa se blíží…
21. 12. 2012 – pro staré Maye konec světa. Pro čtyři vědce z NASA je to den, kdy dojde k posunu zemských pólů. Ti se musí vydat do starého mayského chrámu, aby rozluštili záhadu a zachránili lidstvo před katastrofou. (oficiální text distributora)

Recenze (163)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Když jsem uviděl propojení ASYLUM a DVD edice bylo mi hned jasné která uhodí. V trafice jsem tohle přešel bez sebemenšího zaváhání, jenže co čert nechtěl milá sestra došla z práce a donesla mi ho. Chtěla mi udělat radost což se jí samozřejmě nepovedlo. Tenhle film se má řadit mezi katastrofické, ale jediná katastrofa co je k vidění je samotný film jako celek. Za celý snímek slyšíme slova jako bůh či poselství snad stokrát a ty náboženské kecy mi už začali zhruba uprostřed filmu lézt krkem. Nic důležitého se nedělo pouze odpočítávání hodin do zániku světa. Stále dokola opakující záběry výbuchu sopky či tornádo mě ničili stejně jako tragické výkony všech herců. Když k tomu připočítám nelogický scénář a otřesné efekty zrodil se z toho čistokrevný paskvil se vším všudy. Dám půl bodu za scénu s kroupami a dírou v břiše. Na IMDB je to dokonce vedené i jako horor, ale to ku... ani omylem. S tímhle žánrem to nemá společného vůbec nic. ()

R.A.D.E.K odpad!

všechny recenze uživatele

Už samotná pseudohypotéza o konci světa v roce 2012 by si zasloužila hodnocení odpad!, ale na premiéru si bude muset počkat... samotný film nám jako téměř všechny katastrofické filmy nabízí pohled na Londýn v plamenech a rozpadající se Jeruzalém, škoda chybějícího NY a Paříže, vznikla by ještě větší blbost. Samotný hloupý, nedotažený a špatně natočený příběh vše korunuje. ()

Reklama

WoWoW odpad!

všechny recenze uživatele

Tomuhle filmu chybělo úplně všechno. Ať už to byl zcela chatrný scénář, naprosto nevýrazné postavy, herecké výkony a konec konců i triky, jako například několik hodin padajicí sníh, který i když byla zima nebyl nikde po zemi vidět, tenhle film prostě úplně naprosto přesvědčivě ukazoval jak to dopadne, když chcete točit apokalsu za málo peněz. Bylo to prostě 92 minut zoufalé nudy. ()

Maty85 

všechny recenze uživatele

Zase a zase :velmi slušnej námět, na kterej se dá udělat super film, ale v tomdle případě zpracování stálo za nic. Mi to spíš připomínalo dokumentární film než Akční / Dobrodružný jak je to napsáno u popisku filmu :-)) Na to, že to je video film by to mohli být klidně i slušné 2*, ale vzhledem k tomu že veškerá akce se z filmu jaksi taksi vytratila,napětí není žádný a herecký výkony bídný, tak víc jak 1* to nemůže nikdy dostat... ()

tenista odpad!

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době mě nějaký film donutil napsat komentář, mrzí mě že zrovna ten negativní. Na film 2012, který má přijít do kin tento listopad se velmi těším, tak jsem si říkal, že tohle by mohl být slušný předvoj. Ale že dostanu takovouhle srágoru, to jsem nečekal ani ve snu. Směšný efekty, naprosto stupidní dialogy a nejtrapnější konec filmu, co jsem snad v žiotě viděl, během těch 92 minut jsem asi 50x musel zadržovat zvracení. Jediné co mě u toho filmu drželo, byla vidina závěrečné katastrofy, kterou jsem bohužel nedostal. Jestli vám můžu dobře poradit - NEKOUKEJTE SE NA TO, BUDETE LITOVAT HODINY A PŮL ČASU!!! RADŠI BĚŽTE DO HOSPODY, BUDE TO PRO VÁS ZDRAVĚJŠÍ!!! ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Film se z části natáčel ve středoamerickém státě Belize, konkrétně ve městě San Ignaciov v přírodní rezervaci Chaa Creek a v historickém areálu Caracol, který je v současnosti významnou i vyhledávanou destinací s archeologickým nalezištěm a památníkem mayské kultury. (topr harley)

Reklama

Reklama