Reklama

Reklama

Těsně před zavírací dobou vtrhne do supermarketu Hastings skupina ozbrojenců. Záhy se však ukáže, že to nejsou lupiči ani teroristé, ale zoufalí vědci, kteří se snaží zabránit invazi mimozemšťanů. Lidstvu hrozí skutečné nebezpečí a čas se krátí…
Idylický předvánoční večer v supermarketu Hastings v arizonském Buck Lake se chýlí ke konci. Těsně před zavírací dobou je v obchodě už jen hrstka zákazníků a personál. Z ničeho nic však dovnitř vtrhne skupina po zuby ozbrojených násilníků, zastřelí několik lidí a ostatní zajme. Nejsou to však lupiči ani teroristé, jak to v první chvíli vypadalo, ale zoufalí vědci, kteří se snaží zastavit mimozemskou invazi, k níž má dojít této noci právě tady. Celé lidstvo je v ohrožení a čas hraje v jejich neprospěch stejně jako policie, která se snaží proniknout dovnitř... Americký sci-fi horor režíroval Ben Rock, hrají Carlos Bernard, Matthew St. Patrick, Courtney Ford ad. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (119)

Lateef 

všechny recenze uživatele

Při sledování tohoto levného horůrku si vzpomenete na spoustu dobrých hororů. Vyloženě špatné to není, ale chyběla mi hutnější atmosféra, lepší lekačky a poslouchatelnější dialogy. Chování postav je silně nevěrohodné, konec rádoby překvapivý, ale ti, kteří mají žánr horor (a hlavně tyhle laciné béčkové výtvory) v oblibě, jej odhadnou daleko dopředu. Naštěstí občas vycákne krev, takže těch 82 minut se přežít dá. 50% ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

No, tak tohle si zaslouží pochválit. Z takovýho obyčejnýho tématu tady tvůrci vytěžili, co se dalo a ani k tomu nepotřebovali trapný digitální efekty. Je to prostě stará dobrá poctivá práce hodná vysokého ohodnocení. Neříkám, že je to skvost meziskvosty, ale je to celkem takovej trochu skvost :-). Hodně na sílu zážitku působí taky to, že tam hrají ne moc známí herci. Neprohloupí, kdo vstoupí do tohoto filmu a bez předsudků si ho vychutná... ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je nuda - sice má dobrý námět a nechybí nějaký ty lekačky, krev a podobný ptákoviny, co by jste od béčkovýho sci-fi hororu čekali, ale prostě všechno v něm je podaný tak nějak nezajímavě. K tomu umírání postav mimo obraz, příliš dlouhé scény, kdy se nic neděje, pointa která napadne každého kdo umí počítat do šesti (SPOILER!!!! - máme šest podezřelých, tři jsou otestovaní, dva umřou a jeden přežívá do konce - co myslíte, bude to mimozemšťan? KONEC SPOILERU!!)... nevím jestli chcete řežbu s ufounama pusťte si Evil Aliens, jestli dusné drama ze supermarketu tak radši Mist. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

První půlka filmu funguje dobře, ta druhá už jenom všechno protahuje, nudí a je totálně předvídatelná. Je to škoda, protože už to chvílemi vypadalo na něco trochu pořádného, prostředí obchodu je zajímavé (a souhlasím s jedním mým oblíbeným uživatelem - rozhodně je to lepší jak Mlha 2007) a ani ty postavy nejsou k zahození, jen je prostě blbý, že z dobře rozehraného nápadu (nijak originálního, ale to je mi tak nějak jedno) to spadne do toho nejočekávatelnějšího. Lepší 2* ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý že prý horor, kde je po několika minutách všechno jasné, karty jsou rozdány a jediná neznámá je počet a identita přeživších. 1) Opět je tu honba na zlotřilého vetřelce, místo vesmírné lodi supermarket v arizonském zapadákově a místo posádky je tu parta lovců, jejich rukojmí a policisté. 2) Nízkorozpočtovost snímku a nedostatek filmových triků, masek a jiných vizuálních efektů je to poslední, co by mi vadilo. Co ovšem neskousnu, je předvídatelnost a z toho vyplývající nuda. 3) Jediné hezké, konec, tvoří, obávám se, oslí můstek k pokračování, které si někteří komentátoři dokonce i přejí. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Natočené v Los Angeles, Kalifornia. (Danny88)
  • Keď si Seth Steadman (Mathew St. Patrick) kupuje v "Hastings Supermarket" potraviny, nákup ho vyjde na 10.66 amerických dolárov. Je to odkaz na bitku pri Hastingse, po ktorej Normani ovládli Anglicko a ktorá sa odohrala roku 1066. (beso74)

Reklama

Reklama