Reklama

Reklama

Dylan Moran: Monster

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Záznam predstavenia írskeho komika Dylana Morana v Dubline. Zabávač preslávený najmä úlohou kníhkupca v seriáli BLACK BOOKS vedie nepretržitý monológ o všetkých možných aspektoch života v modernej spoločnosti - drogy, ľudský potenciál, technika, hotelové izby, rôzne účinky rôznych druhov alkoholu, deti, výchova, hudba, politika, lži, spolubývajúci, televízne spravodajstvo, Francúzi, náboženstvá, homosexuáli, Ježiš, dômyselnosť designu mužských genitálií, dialekty a dokonca aj fenomén známy ako "írske vlasy". (tomashrabek)

(více)

Recenze (160)

terunka003 

všechny recenze uživatele

Vtipné, sarkastické, trefné. Dylan Moran rozebírající společenské, politické, aktuální situace s vážně vtipnou tváří, píjící víno a kouřící cigarety. Určeno těm, kteří mají tohoto komika rádi. "Neotvírejte ty dveře. Jediné, co uvidíte, bude jedna mrňavá šedá hladovějící kočka s průjmem. A nejspíš bude i kouřit." ()

Fat'Fatal 

všechny recenze uživatele

Jojo, Dylan Moran se mi líbil i v Black Books, a na Monster jsem se těšil dlouho. Viděl jsem to dvakrát za sebou a pořád jsem se tlemil. Cynismus je mi blízký a Moran ho má na rozdávání. Rapování, Enya, fenomén irských vlasů a nespočet dalších scének a historek tak brilantně podaných, že jsem napoprvé ani nestačil všechno zaregistrovat a hlavně vstřebat. Jedině ty snímky za zákulisím mě nudily, ale byly krátké a hlavně jich bylo málo. Takže plnej počet a těším se na další jeho záznam. // Viděl jsem v originálním znění s titulky. ()

Reklama

grogodil 

všechny recenze uživatele

Asi najlepšia stand up comedy aku som mal tú česť vidieť. Moran je proste frajer a odkedy vstúpi na javisko, tak spusti ako z rotačného guľometu salvu jedného vtipu za druhým, sarkazmu, ironických poznámok a plynule prechádza a rozoberie vo svojom monologu temy ako náboženstvo, rap (Fatboy Slim si to krásne zlizol), život, spravodajstvo, cez mužské genitálie až po rozdiely medzi mužmi a ženami... Občas síce človek nepochytí "vo co go", ale aj tak sa nejde nesmiať, pretože Dylan Moran má v sebe Bernarda Blacka proste v krvi a pri pohľade na neho občas naozaj nejde o to, čo hovorí, ale hlavné je, že proste huláka a má pri tom prilepenú cigaretu na spodnej pere a v ruke pohár vína ()

lukasch 

všechny recenze uživatele

Toho kluka fakt můžu. I když nemám rád stand-up komedie, Dylan Moran mě vážně dostal celou 1,5 hodinu jsem se skvěle bavil. Takhle zaujmout dokáže málokdo. Pro milovníky Black Books je to povinnost. Až jsem na pochybách, jestli Moran toho Bernarda fakt hrál, nebo jen prožíval, protože v tomhle představení je úplně stejný :) ()

PanPes 

všechny recenze uživatele

Moudra a postřehy ze všedního života u kterých je nutno dodat, že bez formálního obalu - škoda jen, že to s Dylanem a jeho "stářím" nejde jako s vínem - občas mi připadá, že lehce ztrácí pojem o tématech ke kterým hovoří a dostává se do cyklů ve kterých se mnohdy opakuje.Naštěstí je tohle problematika až pozdějších skečů a z toho důvodu je pro mě kousek "Monster" za plný počet bodů. ()

Zajímavosti (2)

  • Turné bylo v novinách The Times popsáno jako „mistrovská třída komického charisma - přebíhání od tématu k tématu ve zdánlivě spontánním stylu, ale vlastně pevně organizovaném". (TheJoker)
  • Všechna Moranova představení jsou doprovázena projekcí jeho kreseb. (TheJoker)

Reklama

Reklama