foto

Kevin Eldon

  • nar. 1960
    Kent, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Alan Dimension
The Comedian's Guide to Survival
2015 Up All Night
2014 Harry & Paul's Story of the 2s (TV film)
Rozzářit hvězdy
2013 Smrt přichází do Pemberley (TV film)
2011 Velká vánoční jízda
Všepožírající láska (muž v kočce)
2010 Čtyři lvi
D.O.A (TV film)
Lizzie and Sarah (TV film)
2009 Radio Mania: An Abandoned Work
2008 Bázlivé srdce
Bill Bailey: Tinselworm
2007 Jednotka příliš rychlého nasazení
2005 Who I Am and What I Want
2004 Bill Bailey: Part Troll (TV film)
2002 Captain V (TV film)
2001 Brass Eye Special (TV film)
Combat Sheep (TV film)
Zloději a vyděrači
2000 Junkies, The
1999 Bostock's Cup (TV film)
1997 Cows (TV film)
1996 Lee & Herring Live
1994 Fantasy Football: The Video

TV seriály

2017 Decline and Fall (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
The Halcyon (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2016 Damned (TV seriál)
Pátý (TV seriál)
Hra o trůny (TV seriál)
Krev mé krve (S06E06)
Vrata (S06E05)
Červený trpaslík (TV seriál)
Twentica (S11E01)
2015 The Kennedys (TV seriál)
Playhouse uvádí (TV seriál)
Brilliantman! (S04E01)
2014 Playhouse uvádí (TV seriál)
Zatracený den (S03E07)
2013 Crackanory (TV seriál)
It's Kevin (TV seriál)
2011 Kroniky Matta Hattera (TV seriál)
North by Northamptonshire (TV seriál)
The Bleak Old Shop of Stuff (TV seriál)
2010 Little Crackers (TV seriál)
Mongrels (TV seriál)
1 Non Blonde (TV seriál)
2009 Campus (TV seriál)
2008 Dead Set (TV seriál)
2006 Hyperdrive (TV seriál)
2005 Popetown (TV seriál)
2004 I Am Not an Animal (TV seriál)
2001 Attention Scum (TV seriál)
World of Pub (TV seriál)
2000 Black Books (TV seriál)
Hrozny hněvu (S01E03)
Jam (TV seriál)
1999 Spaced (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Ženská liga (TV seriál)
1998 Comedy Nation (TV seriál)
In the Red (TV seriál)
Velkovlak (TV seriál)
1997 Brass Eye (TV seriál)
I'm Alan Partridge (TV seriál)
1995 Fist of Fun (TV seriál)
1992 Packing Them In (TV seriál)

Dokumentární

2014 50 Years of BBC2 Comedy (TV film)
2011 How TV Ruined Your Life (TV seriál)
2008 Válečníci: Attila (TV film)
2007 Válečníci (TV seriál)
Žlutý dům (TV film)

TV pořady

2014 Alan Davies: As Yet Untitled (TV pořad)
2009 Stewart Lee's Comedy Vehicle (TV pořad)
2008 Only Connect (TV pořad)
1998 This Morning with Richard Not Judy (TV pořad)
1996 Sunday Show, The (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2015 Playhouse uvádí (TV seriál)
Brilliantman! (S04E01)
2010 Little Crackers (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2013 It's Kevin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace