Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pedro pracuje na stavbě tunelu vedoucího nádhernou přírodou k novému hotelu. Když ho sesuv půdy uvězní uvnitř, jeho dcera Mia se rozhodne, najít ho a zachránit. Její cesta vede skrze zakletý pohádkový les, a právě tady potkává tajemného Miga. Společně se snaží zachránit nejen jejího tatínka, ale i celou planetu před hrozící ekologickou pohromou. (Intersonic)

(více)

Recenze (7)

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Tak moc škody v jediném díle; i když Mia obsahuje spousty malebných scenérií i pěkných nápadů, tak dokoukat to je pro mě málem umění. Výhoda animovaných filmů obvykle spočívá v tom, že než se s tím někdo začne patlat, tak k tomu vytvoří pořádnej příběh a scénář, ale tohle byla tak naivní a nezajímavá blbina, že zůstává rozum stát. A když se na konci začnou všichni radovat že prší (???), tak je na hvězdičku vážně vyhráno... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet €8,4miliónaTržby USA $16,975Tržby Celosvetovo $4,483,000║ taká troška iná rozprávka než sme zvyknutý ale animačne neokukaná a podmanivá, troška miestami temná ale i roztomilá, nesúca posolstvo /80%/ __tie hodnotenia na csfd.cz dosť nízke, len 36% k 18.9.2012 ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Příjemný a vtipný animák, dost podhodnocené zatím tady. Animace povedená a příběh inteligentní. Nejlepší je stejně Migo a ostatní jeho rodinka. ( Hodnocení: 7/10) ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tak trochu netradiční animák, netradiční svojí kresbou. Způsob animace i grafika tu byla prostě jiná, více artovnější a musím uznat, že se mi líbila. Současné animáky jsou si totiž podobné jako vejce vejci a je zcela jedno zda se princezny či zvířátka v nich hrající jmenují jinak. Rukopis cítím stejný nebo podobný. Tady to bylo podobné. Ta eko zápletka mi nevadila a trochu mi to připomnělo Avatara. Ten je dokonce o rok mladší tak kdo ví čím se vlastně Cameron inspiroval :-). třeba to byla malá holčička Mia! :-) . Tři kořeny stromu života. * * * ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Nevtieravá eko-agitka v modernom rozprávkom a dobrodružnom príbehu s celkom sympatickou animáciou. Aj keď by jej lepšie pristala kratšia stopáž. ()

bratr_jezek 

všechny recenze uživatele

Pěkná animace a nenásilná ekologická vsuvka pobaví hlavně děti, protože Migo je opravdu neokoukaná a vtipná postavička. Škoda, že nedostal víc prostoru kluk, jehož táta je sobecký podnikatel a nechtěně se ražbou nového tunelu stane hybatelem děje. Stavba se nedaří a pan podnikatel z toho viní právě Miga. Odstranit tuto nepříjemnost v podnikání vidí jako jediné řešení, bohužel musí sebou vláčet svého syna. Na jeho stavbě pracuje Pedro, který zmizí při velkém závalu a kterého začne hledat dcera Mia, která prožívá nečekané dobrodružství v přírodě. Spousta barev, krásný vizuál a nový přítel v podobě Miga. Příběhy všech se pak setkají ve finále, kde bych trochu ubral nohu z plynu, škoda, mohlo to býti lepší. ()

Reklama

Reklama