foto

Nancy Linari

  • nar. 14.1.1955 (64 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 The Social Network
2008 Mia a Migo
2006 Zyzzyx Road
1997 Looking for Lola
1996 To je můj syn (TV film)
1989 Noc mrtvých (TV film)
1983 Sedm neohrožených

TV seriály

2018 Bosch (TV seriál)
Missed Connections (S04E07)
The Wine of Youth (S04E06)
2017 Marvel: Spider-Man (TV seriál)
2016 Gilmore Girls: A Year in the Life (TV seriál)
Fall (E04)
Summer (E03)
Tohle jsme my (TV seriál)
Loni o Vánocích (S01E10)
Rodinka na kousky (TV seriál)
Bite Flight Wing-Man Bonnie (S01E12)
Steven Universe (TV seriál)
The New Lars (S03E10)
2013 Myšlenky zločince (TV seriál)
Zugzwang (S08E12)
2012 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Vypusťte klauny (S03E18)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Smrt matematika (S07E13)
2011 Transformers - Roboti záchranáři (TV seriál)
2010 Hranice nemožného (TV seriál)
Mořský koník (S02E14)
Bratři a sestry (TV seriál)
Ideální manžel (S05E06)
2009 Zoufalé manželky (TV seriál)
Vezmeš si mě? (S05E22)
2007 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Obročnice pana McGluea (S04E22)
2006 What About Brian (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Pravda a lež (S02E14)
2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
Ben 10 (TV seriál)
O.C. (TV seriál)
The Game Plan (S03E08)
Západní křídlo (TV seriál)
Things Fall Apart (S06E21)
2004 LAX (TV seriál)
W.I.T.C.H. (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Oddané ženy (S12E12)
2000 As Told by Ginger (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Nocležník (S07E14)
1999 Shasta McNasty (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Sabrina, Nipping at Your Nose (S04E12)
1998 Věřte nevěřte (TV seriál)
Varování / Autobusová zastávka / První pomoc / Ochránce / Dárek (S02E13)
1997 Dharma & Greg (TV seriál)
Johnny Bravo (TV seriál)
The Angry Beavers (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Niles a papoušek (S04E14)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Uzávěrka (S08E11)
1996 Adventures from the Book of Virtues (TV seriál)
Real Adventures of Jonny Quest, The (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Velká hra začíná (S03E02)
Krok za krokem (TV seriál)
Tajný ctitel (S05E16)
Kutil Tim (TV seriál)
Každé manželství potřebuje údržbu (S06E03)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Kellyina reklama (S11E03)
1995 The Twisted Tales of Felix the Cat (TV seriál)
The What a Cartoon Show (TV seriál)
1994 Aladinova dobrodružství (TV seriál)
Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
Veselé obludy (TV seriál)
Weird Science (TV seriál)
Chůva k pohledání (TV seriál)
Curse of the Grandmas (S02E05)
1993 Animáci (TV seriál)
Dobrodružství Ježka Sonica (TV seriál)
Dudley (TV seriál)
1992 The Addams Family (TV seriál)
1991 Detektiv Duck (TV seriál)
Mírová bojiště (TV seriál)
Yo Yogi! (TV seriál)
1990 Captain Planet (TV seriál)
1989 Major Dad (TV seriál)
1988 Dear John (TV seriál)
Freddyho noční můry (TV seriál)
Alf (TV seriál)
Stěhování (S02E22)
1986 Pound Puppies (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
Street Hawk (TV seriál)
1983 Remington Steele (TV seriál)
A Good Night's Steele (S01E13)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

TV pořady

2002 Jamie Kennedy Experiment, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace