Reklama

Reklama

Batman - Tumbler

  • USA Batman: Tumbler, The
všechny plakáty

Obsahy(1)

Na začiatku bol malý plastelínový model nového Batmobilu alebo Batpodu nazvaný ako Tumbler (Skokan), ktorý stvorili Christopher Nolan a David S. Goyer. Neskôr sa vytvorili postupne modely z plastu a k spokojnosti tvorcov bol až ten piaty v poradí. Ten sa v konečnej podobe podobá skutočnému až na 90%. Požiadavky na toto auto, znázorňujúce akýsi mix Hummera a Lamborghini mala previesť v reáli skupinka technikov, ktorá za 8 týždňov stvorila skutočný a hlavne pojazdný Tumbler dosahujúci rýchlosť až 160 km/h. Dokument „Batman: Tumbler“ (Batman: The Tumbler) sa dá vzhliadnuť na bonusovom disku k filmu Batman začína (2DVD). (T2)

(více)

Recenze (15)

sima275 

všechny recenze uživatele

Hezká ukázka manipulace s Tumblerem (Batmobilem). Batmobil je dost dobře namakané auto, které si asi budu přát k vánocům. 75% ()

Webb 

všechny recenze uživatele

V tomto dokumentu vidíme, jak vzniklo auto pro Batmana. Od malého primitivního modelu z plastelíny, až po 5 dalších vylepšených modelů. Poslední model dali k výrobě anglické firmě a profi řidič provedl zkušební testovací jízdy. Konečná verze má potom 2,8 metru na šířku, 4,5 metru na délku, 1,5 metru na výšku a váží 2,5 tuny. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Nolanův Temný rytíř, je dobrý film. I když mi nepřišel moc komiksový. Ale technologie požitá ve filmu je skutečně dokonalá. Batmobil je povedené autíčko, které bych také bral:-D to si zaslouží plný počet. ()

unagi 

všechny recenze uživatele

Postupne vytvorenie Tumblera pre film Batman!!! Netušil som čo všetko za tým stojí...aby vo filme fungovalo takéto autíčko! ()

Reklama

Reklama