Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Casey Bowman je americký sirotek, který byl vychováván v klášteře dojo, kde se ho ujal mistr bojových umění Takedou. Z Caseyho se naučil bojová umění tak dobře, že ho Takeda zvažuje jako jednoho ze dvou kandidátů na svého nástupce, který bude mít za úkol pokračovat v dohledu nad posvátnou truhlou Yoroi Bitsu. Druhým kandidátem je další Takedův student Masazuka. Masazuka těžce snáší Caseyho přátelství s Takedovou dcerou Namiko a tak při vzájemném souboji s Casey na něj použije nepovolené praktiky boje. Za to ho Takeda z kláštera vyžene a za svého nástupce zvolí Caseyho. Masazuka potupně z kláštera odchází a slibuje pomstu. Za nějakou dobu se z Masazuky stává nájemný zabiják pracující pro společnost Temple Industries, kterou vede milionář Temple, který zároveň vede tajnou zločineckou organizaci a nechává Masazuku likvidovat své obchodní konkurenty. Masazuka stále cítí, že on by měl být faktickým nástupcem Takedy a stát se strážcem Yoroi Bitsu. Vrátí se tedy do chrámu, kde způsobí povyk a Takeda se proto rozhodne vyslat Caseyho s Namiko s truhlou do New Yorku za svým přítelem, profesorem Garrisonem. Masazuka znovu vrací do chrámu, kde povraždí všechny bojovníky a zabije i Takedu. Zjišťuje však, že truhla je pryč a že s ní Casey odjel do New Yorku... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (218)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Za takové cákance krve by se nemuseli tvůrci stydět ani v Bladeovi. Scott Adkins není žádný herec a tak se divák jen velice těžko může soustředit i na něco jiného než na jeho vypracované tělo a na souboje, kde krev opravdu caká jako z vola. Pochvalu si zaslouží nápaditá kamera. Příběh je dost o ničem a myslím že psaní scénáře zabralo asi tak 2 dny. Vyskytuje se tady nějaká tajná organizace ale ta je záhy nakonec zlikvidována. Jsem ještě zvědavý na paralelní film Ninja Assassin. Ale moc velké naděje do něj nevkládám. ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Bez problemov dopozeratelny film:) Pravdaze ako to uz byva zvykom v tomot zanri tak nejaky oreoracovany dej sa tam neda ocakavat a vsetko je stavane na bojovych scenach plus vsetko s tym spojene. Krvy je dost a body count je celkom vysoky. Pravdaze na Ong-bak Tnyho Ya sa to vobec nechyta. Lepsie 2 hviezdy....chvilu som uvazoval aj o 3...ale 2 budu musiet stacit. ()

Reklama

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

scott adkins,neprávem nazývaný nástupce van damma.kope mu to sice hezky,ovšem jeho herecké umění je na bodu mrazu,stejně tak jako tahle super ulítla sračka,o super moderním ninjovi.nemá moc smysl se rozepisovat o demenci scénáře,ovšem za zmínku stojí ta jeho japonská přítelkyně...dcera totalního mástra,která celej život cviči to svoje kug-fu a pokaždý dostane totálně do držky o tupejch goril a ještě se vždycky rozbrečí.0%na tyhle slátaniny mi už bohužel není pět a mojí nejoblíbenější čiností není čtení comixů. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Bylo to umění stejně tak čisté jako nemilosrdné. Předáváno již tisíc let. Umění ninja a politika současnosti, to je to o čem film vypráví. Pár pěkných soubojů, které se dají sledovat, leč výstřiky krve a zvuk, který je doprovází je hodně přehnaný. Celkově je ten hudební i zvukový doprovod tohoto snímku hrozný. V jedné scéně jsem dostal záchvat smíchu. SITUACE : Útočníci střílejí jak vzteklí a jejich vůdce říká - CITÁT : Pamatujte, musí zůstat živí !!!! Na můj vkus tam bylo moc soubojů, kdy umírá až moc lidí, krev stříká jak z hasičského vozu a hudba je někdy až moc na nervy. Snímek, který už nikdy neuvidím. ()

Fr odpad!

všechny recenze uživatele

Ninja – žoldák trénovaný v bojovém umění, ve špionáži a zabití. Smrtelné umění se předávalo z generace na generaci.... Dělal špinavou práci tenkrát, dělá ji i dnes. Filmy o těchto bojovnících ve mně vyvolávají vzpomínky na léta 80tá a chybí mi dobrý akční film o těchto bojovnících. Dnes, kdy technologie umožňuje nemožné jsem byl pln očekávání! Prostě jsem se těšil! Místo radosti však ve mě toto dílo budí vztek! Dětinský děj, akční scény, že by se za ně styděli i v roce 1970. Kavkazký typ Casey se u úderů kření jako moje teta, než ji strejda zabil. Idiotskej střih a výstřiky krve z transfúzní stanice a ne ze soubojů. Americkej ninja byl (je) klasika. Byť béčková a ať si kdo chce co chce říká, pro mne má své kouzlo i dnes. Tohle je SHIT!!! 83 minut utrpení!!! PŘÍBĚH * HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama