Reklama

Reklama

Několik osadníků na Divokém západě zmizelo záhadně ze svých domovů. Skupinka odvážlivců se je vydává hledat, přestože očekávají problémy s místními obyvateli. Brzy se ale ukáže, že nebezpečí číhá jinde... a všem jde o život! (oficiální text distributora)

Recenze (89)

gumli 

všechny recenze uživatele

Pravda je,že film sa dosť ťahá,má hodne pomalé tempo.A preto môže niekoho nudiť.No ja som bol z ním spokojný.Bytosti sú dosť odpudzujúce,ale lepšie ich ukážu až na konci filmu,čo je škoda.Film je tiež hodne tmavý,čo je tiež na škodu.Komu sa páčili filmy napr.séria Tremors,tak tomu by sa mal páčiť aj tento film.Rozľahlá préria môže byť dosť desivé miesto,ako ukazuje tento film.Horrorových westernov nie je mnoho,a ešte k tomu s takýmito tvormi.A film má aj rasový podtext,kruté zaobchádzanie s indiánmi.Rozhodne stojí za pozretie. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Fráze ,,Jdu se zahrabat" dostává zcela novej význam a mě osobně představa, že jsem paralyzovaná a až na čtvrt ksichtu pod zemí čekám na chvilku, kdy si nějakej tentononc pochutná na mojich měkkých tkáních zatímco moje jediná kratochvíle je cukání prstu, docela děsí. Ještě víc mě děsí, že by mě někdo vyhrabal a pak by se na mé lesbické maličkosti vystřídala kupa nemytejch kovbojů nebo zpocenejch indiánů. Taky bych mohla dny trávit čekáním, kdy mi někdo šlápne na držku, protože mě v zemi neuvidí nebo se mi na ksicht vysere kůň. Prostě tohle děsí každýho kdo není až moc masochistickej a tak jsem se zahrabanejma skoro i soucítila. Jinak hlavní hrdiny tvoří extrémně nesympatická skupina neherců kde to lehce zachraňuje ir se svojí buřinkou. Na černý kovboje v době, kdy bílým max sklízeli bavlnu jsem si už zvykla jelikož od dob Wild Wild Westu s Willem Smithem je cool mít nigga týpka ve westernu a tak si kovboje zahráli i tací jako Terry Crews, Denzel Washington, Samuel Lee Jackson, Jamie Foxx...a pak ještě jeden extrémně nesympatickej bubák. Jo to je ten co hraje v tomhle filmu. Teda hraje...vyskytuje se tam. Když to vezmu kolem a okolo a pak ještě obloukem tak z toho vyjde celkem sympatický hovno, co má daleko do sračky, ale že by to 2x vonělo to zase fakt ne. Každopádně jako hrdá SAS (sadistická asijská svině) dávám velký palec hore za krásný hepyjend. ()

Reklama

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Začiatok vyzeral celkom zaujímavo. Zvyšok filmu taký nie je. Vôbec to nie je úplný prúser, ale ku koncu ma to už v podstate vôbec nebavilo. Bolo mi jedno ako film skončí a ako dopadnú (dosť nesympatické) postavy. Niektoré scény boli veľmi fajn a mali atmosféru, ale často to bolo nudné a také divné, nemastné-neslané. Potenciál bol a mohlo to byť super, lebo podobných filmov veľa nie je. Občas mi to pripomenulo Bone Tomahawk, ale to je bomba a toto je len s prižmúrenými očami "nie zlé". Dva a pol. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Lehce nadhodnotím, jelikož mě tento horor, z doby divokého západu, bavil a zasloužil by si lepší hodnocení. Místy celkem drsné, syrové, špinavé. Občas z toho je cítit ta beznaděj hlavních hrdinů. První půlhodina se pro někoho lehce vleče, mně osobně nenudila. Body navíc musím dát i za, pro mě lehce překvapivej, konec. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Westernové horory já můžu a přestože jde skutečně zvláště o vzácnost, několik jich mám doma a zatím jsem ještě skoro se žádným problém neměl. Mám rád onu „vůni“ divokého západu a i proto patří western hned za hororem mezi můj nejoblíbenější žánr. Ani tady se tvůrci nevyvarovali (ani se jim nedivím) ukázat na postoje bílých vůči „černochům či indiánům“ a (ne)lidské chování americké kavalérie. Po celou dobu jsem měl jen trochu problém vstřebat onu marnou snahu navodit děsivou noční atmosféru beznaděje a zmaru, která pořád nepřicházela. Noční scény byly místy dost nepřehledné, monstra se víceméně objevila v celé svojí kráse až na konci a ono vysvětlení, proč začali napadat lidi (kvůli úbytku bizonů) mi nepřišlo dostačující. Každopádně nápad a postup jejich krmení u mne plusové body našel. Trocha toxinu a změkčené masíčko není nikdy na škodu. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Novém Mexiku po dobu 22 dní. (Corpsegrinder)
  • Vzhled monster se upravoval a měnil po dobu 3 let. (Corpsegrinder)

Reklama

Reklama