Reklama

Reklama

Několik osadníků na Divokém západě zmizelo záhadně ze svých domovů. Skupinka odvážlivců se je vydává hledat, přestože očekávají problémy s místními obyvateli. Brzy se ale ukáže, že nebezpečí číhá jinde... a všem jde o život! (oficiální text distributora)

Diskuze

G.Sylar

G.Sylar (hodnocení, recenze)

Celkem v pohodě myslel jsem že to bude horší. Má to napětí a atmosféru.

Nekro Snake

Nekro Snake (hodnocení, recenze)

Vcelku skouknutelný béčkový horor o vraždících příšerkách. Až překvapivě vyobrazené surové chování tehdejších američanů. Jinak nepochopitelný konec kdy se poslednímu živému podaří zlikvidovat 2 nebo 3 potvory nadáz a Z NĚJAKÉHO DŮVODU je spálí světlo tudíž to byli zřejmě podzemní upíři nebo co... nepochopitelných věcí je tam habaděj, ale i přesto je to vcelku koukatelný horor z neokoukaného prostředí (pro horor).

waxtrax

waxtrax (hodnocení, recenze)

Moc dobrý film. Bohužel pro něj je díky (zbytečně) příliš popisnému vyobrazení vraždících příšerek zařazen do žánru hororu. Ale je to v prvé řadě westernový thriller. Skvělá kamera, střih, i scénář -žádné tupé typicky hollywoodské dialogy. S velkými dějovými zvraty ani vysvětlováním postav zde nepočítejte, přesto vás v soustavném napětí dovede až do konce. Jeho nevysoké hodnocení připisuji tomu, že zdejší hodnotitelé jej posuzují prismatem cool hororů, ale The Burrowers patří jinam. 4*

Reklama

Reklama