Reklama

Reklama

Prokletí Midasovy skříňky

  • Velká Británie The Adventurer: The Curse of the Midas Box (více)
Trailer

Rodiče a bratr sedmnáctiletého Mariaha Mundiho (Aneurin Barnard) byli uneseni neznámým zlosynem a jemu nezbývá jiná možnost, než se spojit s tajemným Willem Charitem (Michael Sheen). Oba se spolu vydávají po stopách ztracené Mariahovy rodiny a ty je zavedou až do tajemného honosného hotelu Princ Regent. Nejenže se tento hotel nachází na malém odlehlém ostrovu, je navíc velmi podivný a plný záhad. Mariah s Willovou pomocí musí rozluštit tajemství ostrova, nejen proto, aby zjistil pravdu o zmizení své rodiny, ale také musí zabránit tomu, aby zlověstná mystická Midasova skříňka nepadla do nesprávných rukou. (CinemArt)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (60)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Tento film je názornou ukázkou toho, že natočit dobrou adventuru je fakt kumšt. Občas na to zapomenu a tak si to musím připomenout právě takovýmito kousky. Do hlavních rolí jsou obsazeny nesympatické děti, celý příběh je naprostý nesmysl, těžko si vytvořit jakýkoli vztah k postavám, jelikož si člověka nijak nezískají a tak dále...Jediný Michael Sheen do toho dal víc, než za co byl placený, jinak to všici pěkně odbyli. 45% ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem od toho vůbec nic a dostal jsem pohodovej film pro celou rodinu včetně psa. Hlavní hrdina mi teda hrozně připomínal Froda a také pořád něco tahal na krku akorát ne teda prsten, ale půlmedailon. Každopádně jsem furt čekal, kdy se objeví Glum a se slovem Miláááášeeeek, mu ho čorkne a jako bonus sebere i tu skříňku. To se nestalo, ale místo Gluma je tu celá řada jiných, co by mu ten půlmedailon z krku servali hned v čele se Samem Neillem. Náš hrdina se ale jen tak lehce nedá a spolu s pár lidičkama, co mu pomáhají, zdolává nástrahy jako třeba nošení kufrů do X-tého patra, nebo zalejvání kytek až po extrémy jako zachránění bratříčka dříve než se utopí atd. PS : "Ruský kouzelník " byl stejně BEST. ()

Reklama

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Ach jo. Klasická ukázka naprosto promrhaného potenciálu. Něco alá Indidana Jones, což mám rád, ale naprosto tomu chybí jakákoli akce. Těch pět minut na konci to nespasí. Hlavní hrdina děsně nesympatický, jeho mladší brácha ještě horší. Výborné prostředí nahrávalo všemu možnému, ale zatím se jen kolem všeho blbě kecá. Na úplnou nulu to není, ale podruhé na to dívat je zhola zbytečné. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že mě tenhle film vůbec nevadil. A to i přesto, že jsem na něj koukal s bolestí celýho těla z nějaký bláznivý vzduchový chřipky, co na mě vlítla ráz na ráz. Není to nic velkýho a je to fakt spíš hodně dětský, ale ta atmosféra toho ostrova s těmi cyberpunkovými prvky mě fakt docela bavila. Jo a Sam Neill je tady fakt drsnej. Tak drsnej, že i jeho chůze je dostatečně drsná a nedokáže jeho charisma drsnosti za žádných okolností urazit. ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Mariahu! Mariahu! Mariahu! Mariahu! Mariahu! Mariahu! Felixi! Felixi! Felixi! Felixi! Felixi! Felixi! Felixi! Pěkně natočená, ale bohužel maximálně tuctová young-adult záležitost, která vybočuje jedině tím, kolikrát po sobě v ní jednotlivé postavy navzájem opakují svoje jména. Jinak jsou tu všechna myslitelná klišé – od kryptického veršovaného manuálu jak použít mystický artefakt, po postavu, co si nalepí falešný vous a nikdo ji nepozná. A maguffin k tomu. Bohužel se to na rozdíl třeba od Flynna Carsena bere smrtelně vážně, takže si umíte představit, jak brutálně pitomě to celé vyznívá. Nad tím, jak tvůrci dokázali zlanařit herce formátu Michaela Sheena, Leny Headey a Sama Neilla zůstává rozum stát. Naprosto zbytečný film. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Anglii ve městech Bristol a Bath nebo v přístavu Charlestown. (Terva)

Reklama

Reklama