foto

Annie Hardinge

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2018 Johnny English znovu zasahuje
2017 Hroch
You, Me and Him
2013 Ajťáci: Přichází internet (TV film)
Gangsta Granny (TV film)
Prokletí Midasovy skříňky
V zemi Jane Austenové
2012 Mr. Stink (TV film)
2011 Foster
2010 Swinging with the Finkels
2008 Jak se zbavit přátel a zůstat úplně sám
2007 Jednotka příliš rychlého nasazení
Magicians
Maraton lásky
2006 Little Britain: Live
2004 AD/BC: A Rock Opera (TV film)
Soumrak mrtvých
2002 Ali G Indahouse - Film
1999 The Nearly Complete and Utter History of Everything (TV film)
1998 Ted & Ralph (TV film)
1997 Roseannin hrob

TV seriály

2016 The A Word (TV seriál)
2015 Cockroaches (TV seriál)
Humans (TV seriál)
2013 Count Arthur Strong (TV seriál)
Family Tree (TV seriál)
2012 Zápisky mladého doktora (TV seriál)
2011 Epizody (TV seriál)
2010 Pojďte se mnou létat (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Rev. (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
The Great Outdoors (TV seriál)
This Is Jinsy (TV seriál)
Ajťáci (TV seriál)
Reynholmová vs. Reynholm (S04E06)
Zlobiví hoši (S04E05)
Italština pro začátečníky (S04E04)
další epizody (6)
2008 Beautiful People (TV seriál)
Lab Rats (TV seriál)
No Heroics (TV seriál)
Ajťáci (TV seriál)
Ulítli na kalendáři (S03E06)
Friendface (S03E05)
Projev (S03E04)
další epizody (6)
2007 Ajťáci (TV seriál)
Muži bez žen (S02E06)
Kouř a zrcadla (S02E05)
Večírek (S02E04)
další epizody (6)
2006 Ajťáci (TV seriál)
Přijíždí teta Irma (S01E06)
Strašení Billa Crouse (S01E05)
Červené dveře (S01E04)
další epizody (6)
That Mitchell and Webb Look (TV seriál)
2005 According to Bex (TV seriál)
Komparz (TV seriál)
2004 Mighty Boosh (TV seriál)
Vraždy na předměstí (TV seriál)
Black Books (TV seriál)
Mejdan (S03E06)
Cestopisec (S03E05)
Malá sázka (S03E04)
další epizody (6)
2003 Coming Up (TV seriál)
Malá Velká Británie (TV seriál)
2002 Dead Ringers (TV seriál)
Black Books (TV seriál)
Zasloužená dovolená (S02E06)
Pozdrav slunci (S02E05)
Příbuzní (S02E04)
další epizody (6)
2001 Spaced (TV seriál)
Leaves (S02E07)
Dissolution (S02E06)
Gone (S02E05)
další epizody (7)
2000 Black Books (TV seriál)
Sbohem, domove! (S01E06)
Bezpečnostní dveře (S01E05)
Okno (S01E04)
další epizody (6)
Perfect World (TV seriál)
1999 Spaced (TV seriál)
Ends (S01E07)
Epiphanies (S01E06)
Chaos (S01E05)
další epizody (7)
1998 The Royle Family (TV seriál)
The Vicar of Dibley (TV seriál)
Love and Marriage (S02E04)
Celebrity Vicar (S02E03)
Dibley Live (S02E02)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
The House of Monkeys (S01E05)
No Trace of Tracy (S01E04)
The Reconstituted Corpse (S01E03)
další epizody (4)
The Vicar of Dibley (TV seriál)
Engagement (S02E01)
1994 Fast Show, The (TV seriál)
1993 The Smell of Reeves and Mortimer (TV seriál)
1991 2point4 Children (TV seriál)
The Brittas Empire (TV seriál)
1989 Černá zmije (TV seriál)
Sboheeem (S04E06)
Vojenský lazaret (S04E05)
Letecká esa (S04E04)
další epizody (6)
1987 Černá zmije (TV seriál)
Duel a dualita (S03E06)
Žně a ženich (S03E05)
Sen a senilita (S03E04)
další epizody (6)
1986 Brush Strokes (TV seriál)
Černá zmije (TV seriál)
Okovy (S02E06)
Pivo (S02E05)
Peníze (S02E04)
další epizody (6)
1985 In Sickness and in Health (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace