Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marybeth se jako jediné podařilo uniknout ze spárů ducha Victora Crowleyho. Ve chvíli, kdy se Marybeth dozvídá úplnou pravdu o jeho prokletí, je pevně rozhodnuta vrátit se zpět do močálu v New Orleans a pomstít smrt svých přátel. (PetriK12)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (93)

bourec odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle byla stoprocentní kravina.Už první Hatchet nebylo buhvíco suprovýho,ale prostě to člověku nedá,a musí čučet i na pokračování.Ale tohle už vážně ne.I přes špatnou kvalitu staženýho materiálu,a špatně načasovaný titulky,jsem poznal ,jaká debilní pitomost to je.Všichni tam pronášej stupidní kecy,první polovina je navíc opravdu nekoukatelná,a když se po hodině začne vraždit,tak já už film vypínal.Strašný.0%. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Bylo zřetelně znát , že už to postráda důvtip a atmosféru jedničky i ten komedialní prvek , ale na druhou stranu sem to dokoukal bez jakékoliv újmy na zdraví . Vraždy jsou zase pěkně béčkové , což ale znamená hodně ale hodně gore a par hlášek se taky najde , ale už jich je o dost míń , ale i tak potěší . Film hatchet se mi líbil a pokud bude i třetí díl tak snad se víc bude podobat jedniččce 75 % ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Tak jsme zpátky v krokodýlích močálech, kam připlouvá nejen Marybeth, ale spolu s ní i Reverend Zombie, strejda Bob, bratr průvodce z jedničky, nějaká ženská a parta blbů. Mise: zúčtovat s tím zrůdným zmrďákem. A jaká že je dvojka? Parádní, pro nenáročné fanoušky hotový dezertík. Gore efekty (spolu s některými chvályhodnými nápady - mega motorovka, Crowleyho vpád do sexíku, uskřípnutí hlavy vlastníma střevama, plešounova hlavojízda po stole...) jsou dost dobrý, hezky brutální a už kvůli nim si to pustím znovu až se namane lepší kvalita obrazu. A jako další potěšilo osvětlení původu monstra, showman Tony Todd a jedno cameo (Lloyd), povedená náhrada za teenagery na postu obětí, a celkově prostě dobrá zábava (u mě i během té první rozjezdové půlky). Takže co na tom, že je Danielle Harris nudná a ten film je vlastně úplně ohraný (až na vraždy) a hloupý. Nevadí! "I’m gonna bury that hatchet… deep into HIS FUCKING FACE!" ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Pokud člověk neviděl nedávno HATCHET I, tak zpočátku neví oč jde. Pak se ale vše vysvětlí, takže vlastně člověk ani jedničku vidět nemusí. Velké plus za ponuré prostředí bažin a brutální vraždy. Bohužel, hlavní hrdinka je děsná. Amatérská herečka navíc příšerně uječená a škaredá. Tato kráva mi zkazila požitek z filmu. Ale i tak se na to dalo dívat :-) 70% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Marybeth, jediný preživší z prvej časti výletníkov sa rozhodne vrátiť späť k strašidelným bažinám, kde úraduje duch Victora Crowleyho. Za pomoci skupinky ľudí zloženej voodoo šarlatánom chce priniesť späť domov zmrzačené telá svojho otca a brata. Každý z členov skupiny však podstúpil túto nebezpečnú cestu z rôznych dôvodov. No nie každý bude mať to šťastie a domov sa aj vráti. Druhá časť napriek slabšiemu deju ponúka rovnakú krvilačnú zábavu ako prvá. A rovnako ako pri prvej časti, nezamýšľajte sa nad dialógmi či "logickým" správaním osôb. Len si to "užívajte". Nehľadajte ťažkú pointu filmov "ala" Mystic River - 60% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Aby sa udržal príbeh v tajnosti, nikto nedostal kópiu celého scenára. Dokonca aj samotní herci dostali len niekoľko strán, v ktorých vystupovali. (beso74)
  • Vo filme bolo použitých 136 galónov falošnej krvi (1 galón = 4,785 l). To je o 81 galónov viac ako pri natáčaní prvej časti (55 galónov). (beso74)
  • Tvorcovia tohto filmu Adam Green, Kane Hodder, R.A. Mihailoff a Rick McCallum sú členmi skupiny zaoberajúcej sa vyšetrovaním paranormálnych javov Hollywood Ghost Hunters. (beso74)

Reklama

Reklama