Reklama

Reklama

Management je romantická komedie o důsledcích náhodného setkání Mikea Cranshawa (Steve Zahn) a Sue Claussen (Jennifer Anistonová) v arizonském dálničním motelu, který patří Mikeovým rodičům. Láhev vína jako poděkování za pohostinnost způsobuje, že se dva lidé vydávají na složitou cestu hledání smyslu života. Marný snílek Mike sází všechno na výlet do Marylandu, kde Sue pracuje, ale na místě zjišťuje, že na něj v jejím pečlivě naplánovaném životě nezbývá místo. Konzervativní Sue, jež je posedlá touhou změnit svět, se vrací ke svému bývalému příteli - jogurtovému magnátovi jménem Jango (Woody Harrelson), který jí slibuje možnost uplatnit se v oblasti charity. Ale Mike konečně našel něco, za co mu stojí bojovat, a přestože jsou jeho šance malé, v souboji o Sue se nevzdá. Oba čeká spletitá, kodrcavá, ale zároveň osvobozující cesta, na jejímž konci přijde poznání, že jejich místa na světě se nalézají skutečně nejspíš vedle sebe. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

merigieren 

všechny recenze uživatele

Láska na první pohled na 3 dny, on poté jede za ní přes půlku USA na 2dny aby mohl jet zpět, ona za ním na 1 den. Pořád nic jistého. On za ní padákem do bazénu rozstřílen kuličkovým samopalem. Ona volí bohatství místo něho. On jede zpět. Ona k matce. on za ní. Happy End (končí tak, jak začal). Mezi tím si řeší chlapík majetkové záležitosti s břemenem v podobě motelu. Odejít či zůstat ? Vtipný byl asi jen ten pád do bazénu, jinak je to takové lehce záživné akorát na 3*. Také to naráží na humanoidní témata rodiny, bezdomovců (obliba zeleniny:-)), kouření není cool, recyklace, vztah k přívěšku, a další lidské ptákovinky. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Který vůl to zařadil do "komedie"? No, úvod filmu by tomu napovídal. Nebylo to špatné, to balení holky, na kterou normálně mít ani nemůže. Oba s jinými kořeny, oba sociálně někde jinde. Jenže ejhle a tenhleten bezelstný, prostý panáček dokáže nemožné a navíc dokáže nevědomky onu dívku přinutit věřit tomu, že nakonec jsou oba vlastně stejní. Kdyby film zůstal jen v tom městečku, líbilo by se mi to víc. Mělo by to nádech lokálního dramatu. Ale i takhle to zase nebylo úplně nejhorší, ikdyž dost nereálné. Ale o snění filmy jsou. Poučení: Když něčemu opravdu věříš, můžeš sen proměnit ve skutečnost. Ve filmu můžeme být navíc svědky proměny prosťáčka z vidlákova v člověka pevných charakterových a morálních zásad. Steve Zahn se z ne moc sympatického kluka promění v kluka, který je o dost sympatičtější. To bych hodnotil jako výrazné pozitivum. PS: Nevím, co bych dělal s nabídkou Jennifer, ať jí sáhnu na zadek, když ji mám v oblíbených herečkách a v dalším profilu v současných láskách. ()

Reklama

spikey1 

všechny recenze uživatele

Překvapení roku? Na tenhle snímek jsem narazil jako na dvd ležérně pohozené v regálu v elektru. Zaujala mě moje oblíbenkyně Anistonova a taktéž jméno jejího filmového partnera.Zahna si hlavně pamatuju v roli pošuků v Pekelné ženské s krásnou Amandou Peet a v ultranudné Sahaře. Proto když jsem se ke snímku dostal nic jsem neočekával, odměnou pro mě byla velmi jemná podívaná s nádechem melancholie. Velmi příjemná romantika, kterou snesou i pánové bez reptání ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Musím uznat, že tvé ponoření do povinností kráječe mrkve a vrchního zametače bylo naprosté a dokonalé." Pokud přitažlivá žena nechá plachého muže sáhnout na své pozadí, tak se nemůže divit, když zmatený týpek nakonec přijme důležité funkce v buddhistickém klášteře. Ono to asi ani nemůže dopadnout jinak, když je ve hře také namachrovaný jogurtový baron se svými hafany, ale tohle je pohádka a v těch to jinak dopadnout může. A trocha pozitivity, i když nepříliš zábavné, tenhle svět rozhodně nezabije. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Vůbec se nejedná o tak špatný film jak by mohlo zdejší hodnocení napovídat. Vcelku příjemný romantický příběh, kde jsem nepokrytě fandil Stevu Zahnovi, aby došlo k naplnění jeho snů. Jennifer zde i přes svou studenost působí neodolatelně. Myslím že se jedná o jeden z jejich lepších filmů. Komediální rovinu jsem nenašel. Bohužel perfektní začátek pokazí závěrečná půlhodinka. 55% ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama