Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nečekaná setkání, usmíření po letech, nalezení dávné lásky, splnění tajných přání a snů. To vše před zraky diváků, kteří se stávají svědky opravdových emocí. Uvádí Ester Janečková (dříve Barbora Kodetová). (oficiální text distributora)

Recenze (499)

masw odpad!

všechny recenze uživatele

Zezačátku jsem to i bral, snaží se pomoct lidem a na druhé straně vydělat na jejich citech, skvělý tah. Ale to co předvedli na Silvestra 2007 mě naštvalo. Oni si tam totiž veřejně udělali srandu ze všech lidí, kteří se tam oběvili nějakou rádoby parodií. Doufám, že letos na Silvestra znova předvedou jaké jsou svině. Navíc Ester Janečková mě osobně taktéž sere jak hraje, že jí je každého líto a přitom je má všechny v prdeli. Go fuck yourself Pošta pro tebe! ()

Trainspotter 

všechny recenze uživatele

No přiznejme si, že nikdo z nás by nebyl takový pošuk, abych před celým televizním národem hledal svoje long-lost příbuzný, lásky, milenky atd. atd. To bych si radši najmul nějaký drsný soukromý očko v bogartovském stylu a rozhodně bych neplakal Esterce na rameni a lkal, jak moc mi všichni, který jsem hledal, scházejí. Jenom doufám, že mi ten ušatej pošťák nezazvoní jednou u dveří, protože to by mě doslova jeblo a v tu ránu bych ho poslal do háje; možná si říkate, proč mě by zrovna hledal, ale nikdy nevíte dost dobře jaký pošuky znáte, takový pošuky, kteří by byli schopní na vás pošťáka Ondru poštvat. Takže závěrem třikrát (viz Na stojáka), míru zdar. PS: Ta hvězdička je za Pavla Lišku, který hrál bezdomovce, kterého matka do osmi let kojila. ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Možná teď někoho překvapím, možná i někoho zklamu, ale chci být upřímný a upřímný v tomto případě budu. Byl bych pokrytec, kdybych tvrdil, že se mi tento pořad nelíbí. Styděl bych se sám za sebe, kdybych tento pořad neohodnotil dle toho, jak to cítím já a nechal se ovlivnit hodnocením davu. Ale já jsem neovlivnitelný a vždy hodnotím podle svého vnímání a cítění. A pravdou je, že tento pořad, který sleduji teprve od ledna 2008 s tím, že jsem tam měl asi dva měsíce přestávku, se mi velice líbí. Jistě, mnohdy je to kýčovité a je mi trapně za některé účinkující. Někteří účinkující se tam znemožní, jiní naopak prožijí nejšťastnější chvíle při opětovném setkání s někým dávno ztraceným či dokonce dosud neviděným. A já se na to dívám a dojímám se. Skutečně musím přiznat, že Pošta pro tebe už ze mne vyloudila nejednu slzu a mnoho emocí. Dokonce jsem se dostal tak daleko, že si jednotlivé díly nahrávám na DVD, abych až jednou Poštu vysílat nebudou měl nějakou pěknou vzpomínku na tento pořad. Takže já za sebe upřímně říkám, že tento pořad se mi líbí a je v současnosti jedním z mála pořadů, na které se dívám pravidelně. Jediné, co mi tam vadí, je pošťák Ondra, který mi je mnohdy krajně nesympatický. Každopádně tedy svůj komentář končím konstatováním, že zatímco mnozí zdejší "intelektuální" uživatelé vidí v tomto pořadu jen trapný a odporný pořad, já v něm vidím pořad, na který se rád vždy znovu kouknu. Dávám čtyři hvězdičky. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Nemohu dát odpad, jde přece o příběhy, které napsal sám život! Strastné pohledy Ester mě mnohdy dovádí k šílenosti a občas mě rozčiluje i podobnost jednotlivých příběhů...v zásadě to ale není špatný počin ČT a některé lidské osudy jsou opravdu velmi zajímavé a poutavé...ovšem nijak systematicky nezhlížím epizody tohoto pořadu, spíše někdy výjimečně některou zachytím... ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Čau, Alfonsi....To jsem já...ty si mě vážně nepoznal?! Před 50 lety jsme oba dostali průjem a parádně jsme se oba na cimře posrali. A já na to nemůžu zapomenout, a tak jsem tě nechal vyhledat prostřednictvím Pošty pro tebe. Opravdu vrcholem všeho je zkroušený pohled moderátorky, která si jistě o účastnících ve studiu myslí svoje. A já si myslím, že další stupid pořad je na světě. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (5)

  • Zpočátku byla na vyhledávání „ztracených osob“ najatá detektivní agentura. Později byly úkolovány dvě zkušené redaktorky. (Olík)
  • Moderátorka pořadu Ester Janečková prozradila, že musela značně omezit jízdy MHD, protože se jí neustále někdo ptal na jednotlivé příběhy, nebo se chtěl svěřit se svým. (Olík)

Reklama

Reklama