Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svěží komedie o dvou kamarádech (Fahran a Raju), kteří studují vysokou školu strojní. Fahran je tam z donucení a Raju, aby vytáhl svoji rodinu z bídy a částečně také kvůli otci. Do života jim vstoupí Rancho a tak jsou tři. Tři idioti, kteří neustále provádějí různé vtípky, aby upozornili na zatuchlost vysokého školství. Jejich protivník, profesor Virus, je ale pořád o krok napřed. Virova dcera Pia se zamiluje do Rancha a tak kolizí s profesorem jen přibude. (CIma)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (242)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Jsem prostě nováček na poli indického filmu a tak se mnou musíte být shovívaví. Nicméně troufám si tvrdit, že mě nenapadá nic, co by se na filmu dalo udělat, lépe, opakované reprízy mě v tom utvrdily. Film s lehkostí balety skáče z žánru do žánru, zachovává si jak humor, tak vážnost, překvapí umným použití flashbacků. Originální je nejen pojetí scénáře, tempa vyprávění, ale především svérazností postav, postaviček. Uvidíte výborné herecké výkony, kopu humoru a nečekaných situací, skvělá hudební čísla, některé hlášky z filmu budou jistě legendární. Aamir Khan je největší devizou filmu, jeho charisma, talent. Nemluvě o tom, že snad jí placentu a opičí kapky, takhle vypadat ve 44 letech, když hraje studentíka? Hustý, Kareena Kapoor je osvědčená stálice stejně jako Sharman Joshi, Madhavan, neám prostě nač bych si stěžoval a můžete si být jisti, že se k filmu budu rád vracet. Myslí, že i i lidé nedotčení indickým filmem budou okouzleni. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

AAL IZ WELL! Moje první setkání s indickou kinematografií a moje pocity jsou značně rozporuplné. Herecké obsazení je neskutečně příjemné, reálie rovněž. Spíše mám ale problém se samotným filmem, na kterém mi pár věcí vadilo. Přišel mi až moc přehnaný a tak celkově zvláštní - asi proto, že nejsem na indické filmy zvyklý. Nicméně má svoje silné momenty, díky kterým si ho určitě pamatovat budu. Nechám to na třech hvězdách - kdo ví, třeba Indům časem přijdu na chuť. /Po několika týdnech se mi film rozležel v hlavě a přihazuju další hvězdu. Jednoduše proto, že ve mě stále rezonuje. Zejména asi hlavně kvůli nádherným indickým písničkám. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $7,6miliónaTržby USA $6,532,874Tržby Celosvetovo $77,200,000║ Prekvapenie ako hrom, človek spočiatku čaká infatilnú praštenú komédiu a ono to má tak dokonale prepracovaní dej až som nemo ostával v šoku, skvelú zábavnosť až dokonca gradovanú do nezadržateľného hurónského smiechu, fakt som sa niekoľko krát neudržal, do puntíku premyslené scénky, skvelých hercov, dobré tanečné doprovody, ...a tá strašidelná minutáž takmer 3hodinová je úplne využitá pre dej, na nudu nevýjde čas, no ako na Indiu by som nepovedal že takto dokážu zvládať filmy. /100%/ ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Alebo ako by mal systém fungovať. Film plný optimizmu, ktorý sa dokonale mieša s tragédiou. Nepamätám si, že by som videl za poslednú dobu tak výrazne ľudský film s krásnym posolstvom, ktorý je ešte k tomu plný všakovakých klišé skrytých v pôsobivom prevedení Bollywoodu. Aamir Khan je výborne napísanou postavičkou a jeho dvaja kolegovia prebudia v divákovi rovnaké sympatie ako on. Iste smeruje to k úplne logickému vyvrcholeniu, ale všetky tie malé drámy a veľké rozhodnutia posúvajú film na inú rovinu. Skvelo sa dá pritom zasmiať a rovnako je to veľmi dojímavé. Film, ktorý síce nie je tak uspievaný, ale srdce má obrovské. Pre mňa asi najlepšia ukážka toho, čoho je Bollywood schopný a prečo ho tak strašne milujem. ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

All iz well :) Tak kvuli teto hlasce jsem se musela na tento kousek podivat, protoze mi to napsal muj kolega z Bulharska na moje stresu plne zadosti a teprve ted chapu, jak moc se me snazil uklidnit :) A jinak, ksakru, tri hodiny!!! 3,5* A jinak smekam pred maskerama, nalicit 45 leteho chlapa na studenta, aniž bych si toho všimla... opravdu klobouček. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (8)

  • Záverečná scéna sa natáčala pri jazere Pangong, najväčšom v Himalájach. (Laslo)
  • Jedná sa o prvý film v histórií indickej kinematografie, ktorému producent Vidhu Vinod Chopra povolil legálne uvedenie celého filmu na serveri YouTube už dvanásť týždňov po uvedení v kinách. (DEGESH)
  • Při natáčení opilecké scény Aamir navrhl, že by se mohli opít doopravdy, což se také stalo. Výsledkem bylo mnoho přetočených záběrů, až došla samotná filmová páska. Tým se pak pro pásku musel vydat na další "plac" v Bangalore. (glitter)

Reklama

Reklama