Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svěží komedie o dvou kamarádech (Fahran a Raju), kteří studují vysokou školu strojní. Fahran je tam z donucení a Raju, aby vytáhl svoji rodinu z bídy a částečně také kvůli otci. Do života jim vstoupí Rancho a tak jsou tři. Tři idioti, kteří neustále provádějí různé vtípky, aby upozornili na zatuchlost vysokého školství. Jejich protivník, profesor Virus, je ale pořád o krok napřed. Virova dcera Pia se zamiluje do Rancha a tak kolizí s profesorem jen přibude. (CIma)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (242)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Hollywood má Občana Kanea, Bollywood bude mít možná 3 Idioty. Odpudivě sympatický film, který využívá vše, co doposud indická filmařina "vynalezla", ale povyšuje to na vyšší úroveň. Je až nesnesitelně nefér, že tomu nemůžu dát tři hvězdy. Jak já bych to chtěl odsoudit! V několika momentech je film neskutečně trapný a nesnesitelný, v jiných nicméně láme srdce. Je to produkt "jiné" kultury, což nejde přehlížet, a pokoušet se ho hodnotit naším metrem je leda pokrytectví. Nakonec tak idiotům prochází i záchodový taneček a porod vysavačem. Kdo neviděl, nepochopí. ()

Hees 

všechny recenze uživatele

Zábavná komédia zo super nápadom.Učitelia si s tohoto môžu zobrať ponaučenie, že poučky a definície nie sú vždy to najdôležitejšie.Skvelo zahraté od hlavných hrdinov až po komparzistov.Jedna trápna scéna nemôže pokaziť pre mňa tento skvelý film.Film je dlhý ale po celú dĺžku nenudí a ani som si nevšimol,že to trvalo 165 minút. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Indická, hořkosladká, romantická komedie o třech skvělých kamarádech, která překonává všechny žánrově podobné komedie tříhodinovou délkou a podivnými muzikálovými čísly. Indická kinematografie je prostě jiná než evropská nebo americká ale "3 idiots" díky jednoduché formě dokáže zaujmout prakticky kohokoliv, kdo u filmu rád vypne a pobaví. Jen ta stopáž, zde opravdu není na místě a v případě daného žánru je smrtící a občas se díky ní film stává zbytečně překombinovaný a zmatený. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Ja si na tie indické tančeky a muzicírovanie vo filme asi nikdy celkom nezvyknem. Nie je to pre mňa to pravé orechové. Ale uznávam, táto komédia mala niečo do seba, pár scénok sa celkom vydarilo. Len je hrozná škoda, že to bolo tak neskutočne a hlavne zbytočne natiahnuté. Vzhľadom na to, že ma dejová linka tak nebavila ani emocionálne nezasiahla ako napr. P.K. (2014), som sa tu miestami trochu nudil. Lepší priemer. 65/100 ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Povedená komedie (slovní spojení, které se už moc často použít nedá). Ano, dalo by se to trochu vylepšit, například trochu zkrátit stopáž - třeba alespoň o písničky a tance. uvědomuji si, že to k Bollywoodu prostě patří, ale to neznamená, že si to budu užívat. I když v tomhle případě to nebylo tak hrozné. Také by nebylo od věci ubrat trochu patosu a tak jasný "drive" k happy-endu. Ovšem to už bych chtěl asi moc - to, že jsem se nasmál a příjemně pobavil mi na 4* stačí, protože "All izz well!" ()

Galerie (61)

Zajímavosti (8)

  • Rola Rancha bola ponúknutá Shahrukh Khanovi, ktorý ju však pre nedostatok filmovacích termínov odmietol. (Laslo)
  • Při natáčení opilecké scény Aamir navrhl, že by se mohli opít doopravdy, což se také stalo. Výsledkem bylo mnoho přetočených záběrů, až došla samotná filmová páska. Tým se pak pro pásku musel vydat na další "plac" v Bangalore. (glitter)
  • Film bol natočený odzadu, súčasné scény boli natočené prvé a potom scény na vysokej škole. (DEGESH)

Reklama

Reklama