Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svěží komedie o dvou kamarádech (Fahran a Raju), kteří studují vysokou školu strojní. Fahran je tam z donucení a Raju, aby vytáhl svoji rodinu z bídy a částečně také kvůli otci. Do života jim vstoupí Rancho a tak jsou tři. Tři idioti, kteří neustále provádějí různé vtípky, aby upozornili na zatuchlost vysokého školství. Jejich protivník, profesor Virus, je ale pořád o krok napřed. Virova dcera Pia se zamiluje do Rancha a tak kolizí s profesorem jen přibude. (CIma)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (242)

MMR 

všechny recenze uživatele

K tomuhle se snad ani slovy vyjádřit nedokážu. Sice film z Indie, který trvá téměř 3 hodiny. No, ale ono to ani nešlo vtěsnat do kratšího času, aniž by to udrželo své kouzlo. Já žasl nad myšlenkou, nad zpracováním. Rancho velice důvtipně řešil veškeré situace, jeho chování mě zvedalo ze židle (Metafora - u filmu jsem ležel na gauči). Nemám k tomu co vytknout. ()

Freemind 

všechny recenze uživatele

Možná by mě ty tři hodiny bavily, kdybych mohl hádat, kde se mám smát. Bohužel i tento požitek mi tvůrci odepřeli, když každý humorný prvek doprovodili trefným hudebním akcentem. Pijoooong! Huiiiii! Dršššššš! Dodatečně mě zahřál u srdce fakt, že dobrá polovina point byla nasbírána ze vtipů, které jsem prvně četl ve školních časopisech ještě před sametovou revolucí. Celé je to dojemné i zábavné zároveň - asi tak, jako když vidíte zakopnout kalkatského sirotka. Pijoooooooong! ()

Reklama

Mr.Pumpkin 

všechny recenze uživatele

Moje první setkání s Bollywoodem dopadlo celkem slušně. Tři idoti jsou zábavným a milým filmem, který dokáže místy trochu dojmout, a jeho poměrně napálená stopáž o 170 minutách uteče jako voda. Překvapivě ani hudební vložky mě vůbec nerušily. Chvílemi je to trochu naivní nebo přitažené za vlasy, ale to k produkci Bollywoodu nejspíš patří a nijak zvlášť to neobtěžuje. Spokojenost. 85% ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Hollywood má Občana Kanea, Bollywood bude mít možná 3 Idioty. Odpudivě sympatický film, který využívá vše, co doposud indická filmařina "vynalezla", ale povyšuje to na vyšší úroveň. Je až nesnesitelně nefér, že tomu nemůžu dát tři hvězdy. Jak já bych to chtěl odsoudit! V několika momentech je film neskutečně trapný a nesnesitelný, v jiných nicméně láme srdce. Je to produkt "jiné" kultury, což nejde přehlížet, a pokoušet se ho hodnotit naším metrem je leda pokrytectví. Nakonec tak idiotům prochází i záchodový taneček a porod vysavačem. Kdo neviděl, nepochopí. ()

Ketri 

všechny recenze uživatele

Spoiler! Tak já si myslela, že Korea bezpečně vede v počtu sebevražd studentů, kteří pak šeptají různě po školních chodbách a on je to nějaký celoasijský jev. Nicméně, něco tak úžasného jsem opravdu nečekala. Aamir mi dodal naději, že i přes pokročilý věk může vypadat člověk jako praštěný studentík, hurá. A vůbec, těmi dokonalými výrazy ve tváři vlastně hrál i beze slov. A také jsem si uvědomila, že mám i to velké štěstí mít přátele takového ražení. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (8)

  • Scény z univerzity a kolejí byly natáčeny v Indian Institute of Management Bangalore. "Uvítací večer" nováčků se natáčel na dívčí koleji, přičemž zde bydlící dívky celé scéně přihlížely. Herci přiznali, že se před nimi cítili nepříjemně, když se museli svlěknout do spodního prádla, aby jim bylo dáno razítko na zadek. (glitter)
  • Film bol natočený odzadu, súčasné scény boli natočené prvé a potom scény na vysokej škole. (DEGESH)
  • Uzavretie stávky troch kamarátov s Chaturom a vyhodnotenie stávky pripadlo na 5. septembra, kedy sa v Indii oslavuje deň učiteľov. (Laslo)

Reklama

Reklama