Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svěží komedie o dvou kamarádech (Fahran a Raju), kteří studují vysokou školu strojní. Fahran je tam z donucení a Raju, aby vytáhl svoji rodinu z bídy a částečně také kvůli otci. Do života jim vstoupí Rancho a tak jsou tři. Tři idioti, kteří neustále provádějí různé vtípky, aby upozornili na zatuchlost vysokého školství. Jejich protivník, profesor Virus, je ale pořád o krok napřed. Virova dcera Pia se zamiluje do Rancha a tak kolizí s profesorem jen přibude. (CIma)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (242)

misterz 

všechny recenze uživatele

Ja si na tie indické tančeky a muzicírovanie vo filme asi nikdy celkom nezvyknem. Nie je to pre mňa to pravé orechové. Ale uznávam, táto komédia mala niečo do seba, pár scénok sa celkom vydarilo. Len je hrozná škoda, že to bolo tak neskutočne a hlavne zbytočne natiahnuté. Vzhľadom na to, že ma dejová linka tak nebavila ani emocionálne nezasiahla ako napr. P.K. (2014), som sa tu miestami trochu nudil. Lepší priemer. 65/100 ()

donvitoso 

všechny recenze uživatele

to balancování na hraně kýče miluju! naštěstí se ale film ani jednou za onu pomyslnou hranici nedostal... při některých scénách jsem si říkal, jestli už to opravdu není přespříliš(porod apod.), ale nebylo, do celkového konceptu to az se zarážející jistotou zapadalo plus výborné herecké výkony, především Aamir Khan a Boman Irani ...sám se tomu trošku divím, ale musím dát 5 *, tenhle film mě jednoduše dostal, jako málokterý jiný! AAL IZ WELL :) ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

můj křest indickým filmem dopadl dobře, i když víc jich asi vidět nemusím, jestli tohle byl jeden z jejich TOP. Komedie byla podařená a v první polovině jsem byl nadmíru spokojen. Dokonce i s těmi jejich písničkami a tanečky. Všechno šlapalo jak má - mělo to nápad, šmrnc i dobré tempo. Pak se to nějak zlomilo a stal se z toho slaďák a doják a začali hodně tlačit na pilu v emocích. Asi to k indickým filmům patří - happyendy se vším všudy. Tohle je teda jeden z nich. Přesto se mi to vcelku líbilo a snad i lepší tři hvězdičky si ode mě vysloužil. Podruhé bych však ty skoro tři hodiny nejspíš nevydržel. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Trojka byla moc prima, ale já znám ještě jednu trojka a ta to přebila, nedá se nic dělat. Nicméně ty jejich tanečky jsem si zamilovala, kluci hráli výborně a doplňoval je dokonalý profesor. Pohodová podívaná s úlety náctiletých hezky zpracované, ale přece jen zůstanu u své čtyřky. ()

lenuse 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem, otitulkovaná byla asi tak třetina dialogů a já vím, o čem to bylo. Tak nevím, čím to. Zda tím, že fakt v indických filmech jsou dialogy nepodstatné, nebo tím, že se má hindština tolik zlepšila. Třetí možnost je, že mluvili hodně anglicky. Každopádně scéna s porodem je slušný "climax" a Aamir Khan vypadá nehorázně mladě. Hrát téměř v pětačtyřiceti studenta, no to už tu jednou bylo v Rang de Basanti. Ale tam už měl po škole a byl v té škole přestárlý flákač a nemohl se odhodlat do života. Teď o pár let později jeho filmový hrdina ještě trochu omládnul... ()

Galerie (61)

Zajímavosti (8)

  • Při natáčení opilecké scény Aamir navrhl, že by se mohli opít doopravdy, což se také stalo. Výsledkem bylo mnoho přetočených záběrů, až došla samotná filmová páska. Tým se pak pro pásku musel vydat na další "plac" v Bangalore. (glitter)
  • Film bol natočený odzadu, súčasné scény boli natočené prvé a potom scény na vysokej škole. (DEGESH)
  • Jedná sa o prvý film v histórií indickej kinematografie, ktorému producent Vidhu Vinod Chopra povolil legálne uvedenie celého filmu na serveri YouTube už dvanásť týždňov po uvedení v kinách. (DEGESH)

Reklama

Reklama