Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svěží komedie o dvou kamarádech (Fahran a Raju), kteří studují vysokou školu strojní. Fahran je tam z donucení a Raju, aby vytáhl svoji rodinu z bídy a částečně také kvůli otci. Do života jim vstoupí Rancho a tak jsou tři. Tři idioti, kteří neustále provádějí různé vtípky, aby upozornili na zatuchlost vysokého školství. Jejich protivník, profesor Virus, je ale pořád o krok napřed. Virova dcera Pia se zamiluje do Rancha a tak kolizí s profesorem jen přibude. (CIma)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (242)

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Vysokoškolská Mahábhárata aneb novodobý epos, ve kterém je nutno mimo kulturní šok překonat nástrahu v podobě stopáže a nesynchrovanosti titulků se zvukem i obrazem a povznést se nad mísení žánrů, kde sice vítězí komedie, ale jinak zahrnuje téměř všechny, včetně literárních, chybí jen horor a bajka... ale výměnou za trochu té tolerance lze s třemi (a více) idioty strávit vskutku příjemný večer, jen připomínám, že vlastnit barevný televizor je vyjma záběrů z domácnosti Raja nezbytností :-) ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Pěkný! A indický. Hudbení intermezza se dají místy přetočit a delší stopáž mi nevadila. Líbilo se mi, jak se režisér skoro hodinu věnuje vstupu do děje, který je ale součástí děje. Mám na mysli, že film za začátku natahuje, ale je to jen ku prospěchu věci - seznámí nás s postavami, jejich charakterem, prostředím a navíc vtipně. Není to telenovela, kde vám na začátku v rychlosti představí ústřední dvojici a hned víte, jak to dopadne. A navíc tady nešlo o ústřední dvojici, to mělo svoje kouzlo. Pravda, tvůrci si museli vypůjčit 3 známé vtipy, ale i když je znáte, nepřidaj vám nijak "znásilněné". ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Má to svoje kouzlo, o tom žádná. Líbil se mi i styl humoru, inteligentní a nevtíravý. Kluci jsou sympatičtí, Virus pro mě byl naopak na hraně snesitelnosti. Problém je ale v tom, že to bylo tááák strašně dlouhý. A tam, kde jsem se pravděpodobně měla dojímat, jsem se nedojímala. Na druhou stranu musím uznat, že mě tentokrát chytil i hudební doprovod. 3* ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $7,6miliónaTržby USA $6,532,874Tržby Celosvetovo $77,200,000║ Prekvapenie ako hrom, človek spočiatku čaká infatilnú praštenú komédiu a ono to má tak dokonale prepracovaní dej až som nemo ostával v šoku, skvelú zábavnosť až dokonca gradovanú do nezadržateľného hurónského smiechu, fakt som sa niekoľko krát neudržal, do puntíku premyslené scénky, skvelých hercov, dobré tanečné doprovody, ...a tá strašidelná minutáž takmer 3hodinová je úplne využitá pre dej, na nudu nevýjde čas, no ako na Indiu by som nepovedal že takto dokážu zvládať filmy. /100%/ ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Indové válí.Musím přiznat,že když jsem si kvůli vysokému hodnocení pustila ze zvědavosti tento film,takovou nálož jsem ani zdaleka nečekala.Příběh týpka,který svým bezprostředním a originálním přístupem k životu nejenom že ztrpčuje život despotickému řediteli školy ,což vyvolává spoustu vtipných a zábavných situací,ale zároven' ovlivní myšlení svých přátel natolik,že jsou nakonec schopni oprostit se od všech konvencí a vydat se za svými sny.Zábavné chvilky tu střídají ty smutnější,nechybí romantika,dojetí a dokonce se dočkáme i dvou bollywoodských tanečních čísel.Jasně,že je to občas trochu patetické a vlastně dost pohádkově dokonalé,ale na to já kašlu,protože jsem se královsky bavila a to je konec konců to hlavní,ne? ()

Galerie (61)

Zajímavosti (8)

  • Rola Rancha bola ponúknutá Shahrukh Khanovi, ktorý ju však pre nedostatok filmovacích termínov odmietol. (Laslo)
  • Jedná sa o prvý film v histórií indickej kinematografie, ktorému producent Vidhu Vinod Chopra povolil legálne uvedenie celého filmu na serveri YouTube už dvanásť týždňov po uvedení v kinách. (DEGESH)
  • Scény z univerzity a kolejí byly natáčeny v Indian Institute of Management Bangalore. "Uvítací večer" nováčků se natáčel na dívčí koleji, přičemž zde bydlící dívky celé scéně přihlížely. Herci přiznali, že se před nimi cítili nepříjemně, když se museli svlěknout do spodního prádla, aby jim bylo dáno razítko na zadek. (glitter)

Reklama

Reklama