Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svěží komedie o dvou kamarádech (Fahran a Raju), kteří studují vysokou školu strojní. Fahran je tam z donucení a Raju, aby vytáhl svoji rodinu z bídy a částečně také kvůli otci. Do života jim vstoupí Rancho a tak jsou tři. Tři idioti, kteří neustále provádějí různé vtípky, aby upozornili na zatuchlost vysokého školství. Jejich protivník, profesor Virus, je ale pořád o krok napřed. Virova dcera Pia se zamiluje do Rancha a tak kolizí s profesorem jen přibude. (CIma)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (242)

lenuse 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem, otitulkovaná byla asi tak třetina dialogů a já vím, o čem to bylo. Tak nevím, čím to. Zda tím, že fakt v indických filmech jsou dialogy nepodstatné, nebo tím, že se má hindština tolik zlepšila. Třetí možnost je, že mluvili hodně anglicky. Každopádně scéna s porodem je slušný "climax" a Aamir Khan vypadá nehorázně mladě. Hrát téměř v pětačtyřiceti studenta, no to už tu jednou bylo v Rang de Basanti. Ale tam už měl po škole a byl v té škole přestárlý flákač a nemohl se odhodlat do života. Teď o pár let později jeho filmový hrdina ještě trochu omládnul... ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

All iz well :) Tak kvuli teto hlasce jsem se musela na tento kousek podivat, protoze mi to napsal muj kolega z Bulharska na moje stresu plne zadosti a teprve ted chapu, jak moc se me snazil uklidnit :) A jinak, ksakru, tri hodiny!!! 3,5* A jinak smekam pred maskerama, nalicit 45 leteho chlapa na studenta, aniž bych si toho všimla... opravdu klobouček. ()

Reklama

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Včera jsem viděla Taare Zameen Par, který Aamir Khan režíroval a kde i hrál, dnes jsem se vrhla na 3 idioty, protože se mi bollywoodská kinematografie vcelku zamlouvá. Obdivuji jejich hravost a bezprostřednost, smysl udělat z věcí, jež by vám např. u Hollywoodu připadaly přemrštěné, koukatelný film, u něhož se na trapnost nehraje. 3 idioti mě sice bavili méně než výše zmíněný snímek, opět bych jim vyčetla přílišnou délku, avšak jinak je to tak ujetý a milý film, že jej nemůžete nemít rádi. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

AAL IZ WELL! AAL IZ WELL!...... /// Nechápu proč – 3 Idioti. Spíš 3 PŘÁTELÉ (Indové jsou idioti..) a jejich vysokoškolský léta. Indickej Štěpánek se schopnostmi MacGyvera (a jeho přátelé) jsou zajímavým mixem žánrů, ve kterým má ten vtipnej rozhodně převahu. Režisér je frajer, kterej dokáže vystupňovat napětí i v okamžicích ve kterých se nic neděje, ale taky dokáže kočírovat indickou lidovou tvořivost (mnohem lépe než kolega u Robota). Tohle je ovšem KOMEDIE a věřte či ne, je tu tolik filmovejch nápadů, vtipnejch, tragickejch a ,,dojáckejch“ (hmm, to je panečku slovo!) okamžiků, že Amíci by z toho udělali 6 (možná i 5 filmů). Mix žánrů je ovšem podřízenej jedinýmu – příběhu, kterým nám (cizincům) určitě (Indové) chtěli něco říct (nebo aspoň naznačit)….DĚTI BUĎTE SOBĚSTAČNÉ. ÚSPĚCH PAK POBĚŽÍ ZA VÁMI! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Amíci maj Ranga, Indové zas Rancha. Kdo je větší frajer? 2.) Chci recept na omelety s vyrážkou. 3.) Konečně poznám viníka globálního oteplování. 4.) Zjistím, kdy je ten správný okamžik vzít na vagínu vysavač. 5.) Thx za titule ,,Michalosss“ a ,,DJLonely“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR *** AKCE ne NAPĚTÍ * ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Indové válí.Musím přiznat,že když jsem si kvůli vysokému hodnocení pustila ze zvědavosti tento film,takovou nálož jsem ani zdaleka nečekala.Příběh týpka,který svým bezprostředním a originálním přístupem k životu nejenom že ztrpčuje život despotickému řediteli školy ,což vyvolává spoustu vtipných a zábavných situací,ale zároven' ovlivní myšlení svých přátel natolik,že jsou nakonec schopni oprostit se od všech konvencí a vydat se za svými sny.Zábavné chvilky tu střídají ty smutnější,nechybí romantika,dojetí a dokonce se dočkáme i dvou bollywoodských tanečních čísel.Jasně,že je to občas trochu patetické a vlastně dost pohádkově dokonalé,ale na to já kašlu,protože jsem se královsky bavila a to je konec konců to hlavní,ne? ()

Galerie (61)

Zajímavosti (8)

  • Uzavretie stávky troch kamarátov s Chaturom a vyhodnotenie stávky pripadlo na 5. septembra, kedy sa v Indii oslavuje deň učiteľov. (Laslo)
  • Při natáčení opilecké scény Aamir navrhl, že by se mohli opít doopravdy, což se také stalo. Výsledkem bylo mnoho přetočených záběrů, až došla samotná filmová páska. Tým se pak pro pásku musel vydat na další "plac" v Bangalore. (glitter)
  • Rola Rancha bola ponúknutá Shahrukh Khanovi, ktorý ju však pre nedostatok filmovacích termínov odmietol. (Laslo)

Reklama

Reklama