Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Noční můry jako klíč k dávnému zločinu
Cecilie vidí a slyší věci, které ostatní nevnímají; místa nejednou mění svůj vzhled a lidé tam vlastně ani nejsou. Jedné noci je znásilněna, ale o činu nezůstanou žádné důkazy a žádné stopy. Manžel Mads ji přivede na psychiatrickou kliniku, kde s pomocí psychiatra Pera začíná rozplétat děsivou souvislost mezi svým zážitkem a brutální vraždou, která se stala před více než třiceti lety. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (71)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Prvé čo ma napadlo že to bolo parádne natočené,naozaj kamera ma bavila.Horor to nieje ale aj tak sa tento film vyznačuje veľmi silnou atmosférou a k tomu to dotvára aj tá deprimujúca hudba.Pripomínalo mi to Gothiku a Pod povrchom tak preto príbeh je dosť odpozeraný a ani neprekvapí ale vie zaujať a to je hlavné.Tá mrazivá atmosféra ktorá sa vliekla celým filmom proste paráda.Aj herecké osadenstvo bolo dobré zvolené a ozaj sa sem hodili.Je tu všetko atmosféra,napätie a aj temný príbeh.Ten koniec bol vygradovaný dokonalou drsnosťou a môžem povedať,že to bola vynikajúca bodka za aj tak dosť dobrým filmom. ()

ddf76 

všechny recenze uživatele

Poctiva danska ducharina. Pro me spis thriller nez horor, tech lekacich momentu tam pro me moc nebylo. Ale melo to zajimavy dej, sice tady uz takove pribehy byly natoceny, ale to na veci nemeni. Pul hodiny pred koncem jsem se rozhodoval, ktery z tech mych dvou kandidatu to bude a byl to ten druhej :). ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Docela ucházející thriller s dobrou zápletkou. Z postav mi byl nejsympatičtější asi ten doktor. Ten se bohužel ke konci vytratil. Jinak ale postrádám víc napětí a taky bych rád uvítal méně klišé momentů, které mají navodit jakýsi pocit, že koukáme na horor. Naštěstí je však všechno podáno poměrně střízlivě, proto mi tam vyloženě nic nevadí. Z pohledu dánského diváka, byl bych asi hodně spokojen. Avšak já se na to dívám obecně, nikoli regionálně, a proto bych to viděl na 60%. Celkově potěší, ale nenadchne. ()

Hadža 

všechny recenze uživatele

Tak musim dostat ze jste me opet dostali na plne care,tento film 71% a horror!!??tak pokud je nekdo velmi odvazan s toho ze muze sledovat hodinu a pul posahanou zenskou,ktera slysi obcas nejak plac a jeste se u toho i bat tak to jo!..aha ona neni posahana,ale navstevuje ji duch zavrazdene divky??stokrat omlete tema ,absolutne nic noveho,jenom s tim misto japoncu prilezli Danove!hura,sypejme tomu hory hvezd....... P.S.-vsiml jsem si ze jem ho svym hodnocenim shodil s cervene mezi modre,alespon malinkate zadostiucineni!:)))) ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Mysteriózni thriller o mladej učiteľke, ktorá sa dva roky po jej znásilnení presťahuje do nového domu na okraj lesa malej dedinky. Hneď po nasťahovaní začína mať vidiny o mladej žene menom Kamila, ktorá bola zavraždená v deň jej narodenia pred tridsiatimi rokmi. Kým bola v skutočnosti zavraždená? Mladá dievčina volá o pomoc zo záhrobia. Filmy podobného žánru "The Gift" alebo "What Lies Beneath" boli podľa mňa zvládnuté lepšie. No presto všetko tento nebol sklamaním natoľko aby som ho označil za stratu času. Hlavne záver ponúka nečakané rozuzlenie, aké si človek praje vždy najviac. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v dánském městě Svendborg. (GASTON73)

Reklama

Reklama