Reklama

Reklama

Nejlepší přátelé Luke a Malachy si konečně mohou začít užívat léto. Avšak když se do města nečekaně přestěhuje krásná Michelle, ze dvou kamarádů se stanou úhlavní nepřátelé. Michelle se nudí, a tak se baví tím, jak oba mladíci soutěží o její srdce. Díky tomu se původně prázdniny plné relaxace mění v divokou jízdu, kde alkohol teče proudem, drogy mění realitu, sex je hrou a soutěž končí smrtí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Skvělý Robert Sheehan a tentokrát i Rupert Grint. Jenom vážně nechápu, jak do filmu, kde dva kluci "soupeří" o jednu dívku, někdo mohl vybrat tak ošklivou a ne zrovna štíhlou dívku, to mi opravdu hlava nebere. Děj je vynikající, je to sice o pár teenagerech, kteří jsou zkažení, ale i tak je to podané skvěle. Mohlo to být lepší, ale pro mě je stejně "třešnička na dortu" to, že je tady Robert Sheehan opravdu svůj a má tady skvělý styl a ten správný odpor ke všemu a všem, ale přesto je děsně milý, charismatický a vtipný. ()

Remedy 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem měl zase od začátku pocit spokojenosti, protože tenhle formální styl je něco, co je mi opravdu velmi blízké. Jak už tomu u takovýchto vizuálních nátěrů bývá, příběh není zrovna hanekenovský, nicméně dialogy jsou velice slušné a závěrečné rozuzlení přinejmenším uspokojivé. Za posledních pár let je to již několikátý přírůstek do kategorie teenagerských dramat, na která mají Britové prostě čuch a dokáží je točit vkusně a zároveň velmi atraktivně. Výborný soundtrack se stává již povinností a v tuto chvíli nedovedu odhadnout, jak dlouho mě filmy na podobná témata přestanou bavit :)) Prostě to má švih a šarm :)) ()

Reklama

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Osvobozené od všech předsudků. A možná proto se líbilo. Thriller tady nehledejte, je to příběh o přátelství, o problémech mladistvých a především o chlapeckém soupeření o jednu dívku. A zápletce (Plot imdb) moc nevěřte. Žádná divoká víkendová pařba plná alkoholu, drog a krádeží se nekoná. O tom tenhle film není. 3,5* ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Poklidně ubíhající drama o dvou kamarádech, kteří se zblázní do jedné holky a ve snaze udělat na ní dojem se dopuštějí všemožných hloupostí. A nutno dodat, že dotyčná je v tom často podporuje. Není to nic, co by utkvělo v paměti, ale díky slušným hereckým výkonům a pozvolnému, ale nepolevujícímu tempu je Cherrybomb solidním a nenáročným pokoukáním. 60% ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Co se stane, když se dvěma kámošům líbí stejná holka a ta dá přednost tomu, kdo dokáže, že je větší grázlík? Kam budete ochotni zajít? Grint je hodně fain, stejně jako Sheehan, který ale v podstatě hraje to co v Misfits (a ehm tyhle role mu určitě věřím víc než roli mnicha v Honu na čarodějnice), ale ten scénář žádná bomba není - boužel...5/10 ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Rupert Grint (Malachy) údajne hovoril o scéne plnej sexu zdržanlivo, no nevadilo mu to ak videl túto scénu spolu so svojimi rodičmi na DVD ukážke. (Flipper)

Reklama

Reklama