Reklama

Reklama

Nejlepší přátelé Luke a Malachy si konečně mohou začít užívat léto. Avšak když se do města nečekaně přestěhuje krásná Michelle, ze dvou kamarádů se stanou úhlavní nepřátelé. Michelle se nudí, a tak se baví tím, jak oba mladíci soutěží o její srdce. Díky tomu se původně prázdniny plné relaxace mění v divokou jízdu, kde alkohol teče proudem, drogy mění realitu, sex je hrou a soutěž končí smrtí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

Kenji179 

všechny recenze uživatele

Docela pěkná ukázka toho, jak holka dokáže zamotat hlavu klukům a jak kluci jsou schopni dělat šílenosti kvůli holce, i kdyby je to mělo poštvat proti sobě. Příběh dobrý, jen ten konec mi připadal takový odtržený od zbytku filmu. Tři hvězdy to ode mě dostalo snad jen kvůli Rupertu Grintovi, který mě svým výkonem mile překvapil. ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Osvobozené od všech předsudků. A možná proto se líbilo. Thriller tady nehledejte, je to příběh o přátelství, o problémech mladistvých a především o chlapeckém soupeření o jednu dívku. A zápletce (Plot imdb) moc nevěřte. Žádná divoká víkendová pařba plná alkoholu, drog a krádeží se nekoná. O tom tenhle film není. 3,5* ()

Reklama

terunka003 

všechny recenze uživatele

Dramatické, nečekaný konec × nudné, nezáživné, rozmazlené, provokativní, uchlastané, uhulené, zfetované, rádoby drsné. V tomhle filmu měl někdo vyloženě problém. Slečnu "rodiče mě nemají rádi" a pana "rodiče nemám a rád fetuju a dělám problémy" bych nejradši seřezala. Rupert Grint se svým výkonem nijak nevynikal, ale alespoň se na něj dalo koukat. Netuším jaká byla pointa filmu, jsem z něho docela v rozpacích. ..a jako dopadlo to jak?! ()

Dixiee 

všechny recenze uživatele

Další z filmů na téma "zkažená mládež" aneb co mohou mít společného tři teenageři ze zcela odlišného rodinného zázemí. Herecké výkony tří ústředních postav hodnotím velice pozitivně. I přesto nelze říct, že by film přinášel něco převratného. V některých pasážích je tempo vyprávění příliš pomalé a již od začátku je jasné, jak to asi může dopadnout. ()

Curlyman 

všechny recenze uživatele

Určite to nie sú čisté 4* ale na filme som si všimol viac kladov ako záporov, tak sa prikloním k lepšiemu hodnoteniu. Významne tomu pomáhajú hlavné postavy, u ktorých cítíť chémiu, preto aj ich ľúbostný trojuholník nevyzerá ako nepodarený zlepenec náhodných ľudí. Myslím si, že o Grintovi ešte budeme počuť nielen v súvislosti s Harrym Potterom a druhý z nich, Sheenan momentálne v Misfits kope riť všetkým ostatným a jeho svojský štýl hrania mi vyhovoval aj tu. K tomu ešte sympatická blondína a trio je a svete. Originalitou, ani nepriehľadnosťou príbeh neovplýva, keďže prakticky od začiatku je jasné, že sa rútia do záhuby. Okrem hecov ho z priemeru vyťahuje dobrá hudba a to, že film príjemne plynie a za tých 90 minút sa veľmi nemáte kedy nudiť. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Rupert Grint (Malachy) údajne hovoril o scéne plnej sexu zdržanlivo, no nevadilo mu to ak videl túto scénu spolu so svojimi rodičmi na DVD ukážke. (Flipper)

Reklama

Reklama