Reklama

Reklama

Nejlepší přátelé Luke a Malachy si konečně mohou začít užívat léto. Avšak když se do města nečekaně přestěhuje krásná Michelle, ze dvou kamarádů se stanou úhlavní nepřátelé. Michelle se nudí, a tak se baví tím, jak oba mladíci soutěží o její srdce. Díky tomu se původně prázdniny plné relaxace mění v divokou jízdu, kde alkohol teče proudem, drogy mění realitu, sex je hrou a soutěž končí smrtí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Ďalší v dlhej rade filmov o rizikách nezodpovedného bujačenia znudenej mládeže. Nie je sám o sebe zlý, len akosi nemá čo povedať nového. A pokiaľ ide o povestnú britskú poetiku v sociálnych drámach á la Billy Elliot, tak s poslednej várky melancholických fresiek uprednostním Cemetery Junction. Ale Rupert Grint zahral veľmi dobre. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Ron Weasley z Harryho Pottera a Nathan z Misfits = hlavní tahák tohoto filmu a také důvod, proč jsem si ho pustil. Bylo zajímavé sledovat tuto dvojku také v jiných rolích, než jsem na ně byl zvyklý. A musím říci, že to nebyl zas až takový propadák. Klasický příběh o dospívání a věcmi s tím spojenými (problémy s rodiči, alkohol, drogy, láska,...). Jejich duo mě bavilo. Avšak to, co bylo důvodem zhlédnutí tohoto filmu, se bohužel ukázalo jako jediný důvod, proč tento film vidět až do konce. Tudíž slabší 2* ()

Reklama

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Rupert oblečený do "namachrovaného" pláště s debilním účesem jen dokazuje, že jeho jediné místo je skutečně pod kouzelnickým pláštěm, kde mi ještě docela vyhovoval. Do podobných experimentů by se neměl pouštět, nebo dopadne jako filmová troska a nebude o něj nějaký veliký zájem. Ošklivá Kimberley vše ještě docela zachranuje. ()

nithiel 

všechny recenze uživatele

Sice nijak oslnivé, ale ztráta času to taky nebyla. Sheehan má svou roli otrapy nacvičenou už z misfits a i tady v ní vyniká. Grint prokázal, že asi není úplný dřevo a možná ho v budoucnu čeká i něco jiýho než HP. Jinak k ději, přešlo mi to všechno až trochu moc zavedený do extrému, nebylo to pro mě příliš uvěřitelný, a to mi dost kazilo zážitek. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Poklidně ubíhající drama o dvou kamarádech, kteří se zblázní do jedné holky a ve snaze udělat na ní dojem se dopuštějí všemožných hloupostí. A nutno dodat, že dotyčná je v tom často podporuje. Není to nic, co by utkvělo v paměti, ale díky slušným hereckým výkonům a pozvolnému, ale nepolevujícímu tempu je Cherrybomb solidním a nenáročným pokoukáním. 60% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Rupert Grint (Malachy) údajne hovoril o scéne plnej sexu zdržanlivo, no nevadilo mu to ak videl túto scénu spolu so svojimi rodičmi na DVD ukážke. (Flipper)

Reklama

Reklama