Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je halloweenská noc a v jednom starém, strašidelném domě se koná pořádná párty. V nejlepším ale do domu vrazí policie a mejdan rázně ukončí. Sedmi lidem se ale podaří v domě schovat a policii uniknout. Při prohledávání domu naleznou ve sklepě ostatky šesti lidí, které patrně patří obětem masakru, který se v domě odehrál před 85 lety právě na Halloween. Dle pověry tehdy účastníky oslavy postupně ovládli démoni a majitelka domu ve snaze zabránit jejich vstupu do našeho světa spáchala sebevraždu. Brzy se ukáže, že o to, co se démonům nepovedlo tehdy, se nyní pokusí znovu… (Šakalík)

(více)

Recenze (70)

kingik 

všechny recenze uživatele

Talentovaný hororový režisér Adam Gierasch přichází po zajímavém hororu Autopsy s dalším povedeným hororovým kouskem, který je směsicí vtipných dialogů, šokantních scén, sexuální perverze a celé se to opravdu nedá brát vážně. Pojednává o zhrzené služce, která nemilovaná pánem domu, ve kterém sloužila, začne provozovat černou magii, aby se mu pomstila a spojila se s pekelnými démony, kteří byli kdysi z pekla vyhnáni. Poté, co však posednou o halloweenské noci sedm lidí, tak se dostanou zpět k moci a rozpoutají muka. Do tohoto prokletého domu po 85 letech vstoupí parta mladých lidí oslavující Halloweenskou party, ale bujarý večírek rozežene policie. I přes její varování několik odvážlivců dům neopustí a pár kapek krve probudí démony a noc v domě hrůzy může psát svou další kapitolu. Perfektně jsem se bavil, a když se takového odvázaného večírku plného drog a chlastu zúčastnili Shannon Elizabeth, Monica Keena, Diora Baird (odhalila bujné poprsí), Bobbi Sue Luther, Edward Furlong a další, tak bylo o dobrou hororovou zábavu postaráno. Přívlastek "sexy horor" je rozhodně na místě, protože slečny v halloweenských kostýmech neměly chybu a rozhodně bylo na co se dívat i po hororové stránce, která nabídla kvalitní gore i maskéři odvedli kvalitní práci a na kráskách se slušně vyřádili. Zajímavý retro úvod a plynulý přechod do současnosti je natočen stylově a dynamická stylovost neopustí film do konce, který není tolik odhadnutelný, ale bylo zajímavé tipovat, jak a kdy se ta která postava ve filmu promění v krvelačného a sexuchtivého démona. Adam Gierasch opět zvolil netradiční přístup k látce, perfektně ji zrežíroval a stává se pro mě výrazným a originálním tvůrcem v oblasti hororu. Jen tak dál. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Čo čakať od režiséra a scenáristu céčkových zverstiev s ktorého výtvormi si nevedia poradiť ani legendy typu Tobe Hooper či Dario Argento. Asi to, že sa nedokáže priblížiť ničím výnimočnému no stále slušnému originálu ktorý neurazí ani dnes. Roztrasená kamera v akčnejších scénach nespokojnosť s filmom len podtrháva. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Originál mě neskutečně nudil remake mě nepřišel vůbec špatný. Plus jsou zde pěkné herečky mínus trpaný Furlong a jeho sračky typu Já Já Já :-). Akorát mě to přišlo strašně vyměklý nemluvě o filmových chybách (v filmu je řečeno že démoni můžou z člověka udělat démona jen za živo tady jednomu chlápkovi vytáhnou vnitřnosti z těla (p.s. mimochodem samoúčelná brutalita) opíchají ho a on se stejně stane démonem nemluvě o té rzi celou dobu do nich bodají a píchají železo a stejně jim to nic neudělá. Ten konec s tím oběšením je trapný až to bolí a ten dodatek už budeš ještě horší (to bylo jako co :-) Adam Gierasch u mě po výborné Autopsy (aka Pitva) klesl na průměrného tvůrce uvidíme co předvede dále. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Na skoro až Hammerovské intro to dopadlo zase na... digi sračku - z retra priama čiara na pripečený disco club ? -NIKDY ! Masky Ma nerozdrvia a démonov si myslím , treba nechať odpočívať , kým ich nechytí do rúk niekto , kto im aspoň trochu rozumie. Ale áno je tam pár scén , ktoré Ma oslovili , a len vďaka nim tú 2ku seknem. Budem mať pomaly problém rozlíšiť zombíkov od démonov ! Mám vtieravý pocit - ak by sa to celé zviezlo na úvodnom " kukuči " - bola by to pecka. ( Furlong potrebuje akútne pomoc , akú dostal T 2-kou ! - pretože lieta vo vzduchoprázdne ) ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Když potřebuje pár zneuznaných pornohereček , které patrně ve své branži odmítly multiotvorový gangbang s partičkou dvoumetrových černochů, vydělat na chleba, jediným východiskem je, narvat se do o tři velikosti menších výstřihů a střihnout si nějaký ten rimejk sračkoidního osmdesátkového hororu. S nimi zde "exceluje" obtloustlý Éda Furlong, který po zřejmě nucené účasti na tomto spektáklu může jen hořce plakat, že ho Tédvojka tenkrát v jednadevadesátém nesejmul nadobro. Celé to má pevně v nohou nějaký začínající, "ambiciozní" rešeržér, jenž dosud natočil na hájosmičku tak akorát domácí video se svou obtloustlou přítelkyní. Ta je ale čirou náhodou jedinou dceruškou majitele krachujícího studia. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama