foto

Rick Peters

  • nar. 1967
    Detroit, Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 One Week in Hollywood
2010 Creed
2007 Everyone's a Victor
2006 Craving Heart, The
2001 Life/Drawing
Svůdná zlodějka
2000 Stydlivý polda
1999 Late Last Night (TV film)
Small Change
Vraždy s úsměvem (TV film)
Život panny
1998 Harlequin 7 - Důvod ke svatbě (TV film)
1997 Elvis Meets Nixon (TV film)
1996 Vesmírná jednotka
Zmizení Kevina Johnsona
1995 Family Values (TV film)
1994 Noc démonů 2

TV seriály

2016 Druhá šance (TV seriál)
Palimpsest (E06)
Mystérium sexu (TV seriál)
Topeka (S04E08)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Devil's Backbone (S11E21)
2015 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Smutné Vánoce (S02E11)
Vražedná práva (TV seriál)
Two Birds, One Millstone (S02E06)
2014 Castle na zabití (TV seriál)
V utajení (S06E12)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Přímo na očích (S05E20)
2013 Closer: Nové případy (TV seriál)
Jed na přání (S02E12)
2012 Kauzy podle Kate (TV seriál)
Shine a Light (S02E04)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Kdo ví, co je pravda? (S08E11)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
V prachu (S09E23)
Hrátky s ohněm (S09E22)
2011 Mentalista (TV seriál)
Malá rudá knížka (S04E02)
Chirurgové (TV seriál)
Gangsteři se skalpelem (S07E17)
2010 Událost (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Mladé a neklidné (S05E09)
Nazdárek, bandito (S05E02)
Pardon (S05E01)
Kriminálka New York (TV seriál)
Formule (S06E15)
2009 Dexter (TV seriál)
Dobrý den, Dextere Morgane (S04E11)
Velké sousto (S04E09)
Vražda meziměsto (S04E08)
další epizody (6)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Bobr a vydra (S04E23)
2007 Žralok (TV seriál)
Here Comes the Judge (S01E15)
2006 Hrdinové (TV seriál)
Před šesti měsíci (S01E10)
Není co skrývat (S01E07)
Veronica Mars (TV seriál)
Studentky a machři (S02E16)
Nevěsta na útěku (S02E15)
Univerzální vrstva (S02E14)
další epizody (4)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Veronica Mars (TV seriál)
Kdo by ublížil dítěti (S02E07)
Zrádce (S02E06)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Vražedné rande (S03E20)
Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Sbohem, a vítej zpátky, Sue (S03E19)
Dívky z lepších rodin (S03E18)
Muž ve stínu (S03E17)
další epizody (11)
2004 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Udělala to, nebo neudělala (S03E08)
Hra podle Simona (S03E07)
Letadla, vlaky, auta (S03E06)
další epizody (21)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Hra na novomanžele 2. část – Rozchod je vždy těžký (S02E06)
Hra na novomanželé 1.část (S02E05)
Nevyřešený případ (S02E04)
další epizody (16)
2002 Andy Richter Controls the Universe (TV seriál)
Beze stopy (TV seriál)
Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Chamtivost (S01E08)
Tichá noc (S01E07)
Ozvěna z minulosti (S01E06)
další epizody (8)
Smallville (TV seriál)
Proti své vůli (S01E11)
2001 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Samá voda, přihořívá (S02E05)
2000 Býk (TV seriál)
1999 Hoop Life, The (TV seriál)
Providence (TV seriál)
1998 Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
1997 Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
1994 McKenna (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
Osudová schůzka (S07E22)
1993 Against the Grain (TV seriál)
1992 Freshman Dorm (TV seriál)
1989 Life Goes On (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)

Dokumentární

2008 So You Want Michael Madsen?

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace