Reklama

Reklama

Pěst plná hněvu

  • Česko Čínská spojka (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ve svém nejlepším filmu hraje Bruce Lee studenta bojových umění, který se vrací do školy svého bývalého mistra. Návrat je to tragický, protože jeho učitel byl zavražděn. Stopa vede k jedné z konkurenčních škol. Když se ale ukáže, že místní úřady nemají příliš zájem na vyšetření mistrovy smrti, rozhodne se žák pomstít svého mentora po svém. Někoho to bude hodně bolet. Při premiéře v roce 1972 během filmu aplaudovalo publikum ve stoje. Nastal čas si to zopakovat. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Diskuze

Uživatel majo25 smazal svůj příspěvek.

Sign

Sign (hodnocení, recenze)

Nejrychlejší a téměř i co se týče ran a kopů nejsilnější člověk historie, v dokumentech o něm se dozvíte jak byl rychlý, co dokázal za výkony, pro mne to aní není člověk ale nadčlověk...

hroch1999

hroch1999 (hodnocení, recenze)

jeden z najvtipnejsich filmov, co som kedy videl. a navyse to nemala byt komedia..

MaedhRos

MaedhRos (hodnocení, recenze)

Proč by měl bejt příběh o ničem... Pomsta a sebeobětování jsou, pravda, hodně provařený motivy - ale zaberou vždycky. Což v HK dobře vědí a zaplaťpámbu za ty dary. Zvlášť když je to tak úžasně badass jako v Leeho podání...:-)

Ferpo

Ferpo (hodnocení, recenze)

Pribeh byl vcelku o nicem, ale bojove umeni od B.Lee je velice uctihodne a ohromne.Byl to frajer ktery se umel hodne rychle pohybovat.

4AM

4AM (hodnocení, recenze)

Bruce , když se nasere je to pecka

těžká ztráta :(

Reklama

Reklama