Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Santi má problémy - nedokáže se pohybovat na volném slunečním světle, začínají mu růst podivně zuby a čím dál více se rozšiřuje jeho nemoc. Spolu s jeho matkou na jeho přání tedy odjedou tam, kde by se jeho problémy měly vyřešit, do míst kde slunce nesvítí. V novém domě a hlavně jeho okolí se ovšem začnou dít podivné věci, se kterými je navíc Santi spojován. Pokud nechce čelit obvinění, bude muset věci vyřešit. (Pumiiix)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

Zayl 

všechny recenze uživatele

Moderní horor dostává punc špatného hororu s čím dál větší samozřejmostí. I dnes se sice najdou nějaké výjimky, jenže brak převládá nad kvalitním materiálem. Přeci jen lesní exteriéry a neznámé "zlo" dnes už není nic originálního a snaha tímto vyděsit byla značně nefunkční. Nepomohlo ani finální odkrytí příšery z lesa. Eskalofrío je tak španělské zklamání, které přichází se stokrát viděným schématem a víc než horor připomíná detektivku. ()

Crazer 

všechny recenze uživatele

Můžu říci, že jsem spokojen a začínám nacházet jistou oblibu ve španělských hororech, protože mě poslední dobou lepší horory neuspokojujou. Nápad zajímavý, atmosféra napívaná (zvlášť po nocích strávených v temném bytě) ... ale překvapení v podobě "praholčičky" se mohlo odtajnit až v závěru filmu + skvělá hudba při závěrečných titulkách :D co víc si přát ... jen pokulhával děj s videokamerou na způsob "BlairWitch", který mi nepřipadal zase tak skvělý . Ale i tak se nakonec odtajnilo to, co jsem právě potřeboval znát a vše do sebe rázem zapadlo. Ale přecejenom ten "top" to pro mě není. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Docela dobrý horor, který těží především ze skvělé atmosféry, která je podpořena temným prostředím horské vesnice (samoty). Co mi ovšem vadilo byl příběh tohoto hororu. Poměrně hloupý nápad "zabijáka" z lesa. Než se nevědělo o co jde, tak to bylo v pohodě, ale pak to začalo být hodně divný, když se s tím nedokázali vypořádat. (Nechci spoilerovat, každý kdo viděl, mi dá za pravdu, že takový strach a nemohoucnost si poradit se "zabijákem" byl hodně přehnaný). Závěrečná pointa a rozuzlení se mi taky nelíbilo! Celkově jsem ale docela spokojený, protože některé scény stály opravdu za to. A na hodně pěknou Blancu Suárez se taky dobře dívalo. 60% ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Žádná sláva. Moc spratků, příběh tak trochu směšný, zdlouhavý je to, 'příšera' není dostatečně příšerná aby nasadila a udržela potřebnou atmosféru. Na druhou stranu herci měli něco do sebe, prostředí také, příběh byl sice směšný a překombinovaný, ale tak špatný zase ne a přišel mi nevyzpytatelný a ne úplně okoukaný. Tušíte upírský horor a vyvrbí se to v něco docela odlišného. Tak 6/10. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Vadí mu sluneční paprsky a zálusk na něho má nejen sličná spolužačka (mimořádně sympatická, dvacetiletá Blanca Suárez), ale i osudem stižená dívenka, která tu a tam vykuchá nějakou tu ovci nebo náhodného kolemjdoucího. Dusná atmosféra i vybrané lokality dělají ze snímku příjemný zážitek, pokulhává ale scénář a krimi prvky a v závěru je tak ze slibného námětu solidní guláš. Lesní exteriéry už tolik neděsí, jak by se mohlo zdát a ona záhada se ve finále stává spíše komickou, než-li děsivou!! Nijak výjimečných 60%.. ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama