Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodinná soutěž, při které proti sobě soutěží dvě skupiny po pěti členech. Hádají správné odpovědi na otázky dopředu položené stovce náhodně vybraných lidí. (Pumiiix)

Recenze (205)

Krabak 

všechny recenze uživatele

Ze začátku hodně chytlavá soutěž. Každý den jsem si rád spustil Primu, abych se na ní mohl podívat a zatipovat správné odpovědi. Ovšem takle to chodilo, dokud tam vystupoval P. Novotný. Od té doby, co je tam Lesák se mi tahle soutěž znechutila. Buď ji mám už okoukanou, nebo je to tím příšerným moderátorem...--->60% ()

borohub 

všechny recenze uživatele

Pamatuji časy kdy jsem na to pravidelně čuměl(to bylo o prázdninách, kdy jsem neměl asi nic lepšího na práci), možná kdyby místo Petra Novotnýho, který po 20 minutách vysílání byl zpocený jak prase, to moderovala nějaká pěkná holka tak je to možná oblíbenější a možná na to koukám déle. Dvě hvězdy dávám, protože na to jakej je Petr Novotný kokot tak to taková kokotina nebyla ()

Reklama

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Jak nemám rád Novotnýho, tak dokud to uváděl on, tak to bylo ještě koukatelný. Ale Petr Lesák je úplně neschopnej a už nejednou ty soutěžící naprosto potopil, když ve finále několik vteřin čekal než přečet otázku podruhý.... A to je jen jedna z mnoha chyb, které do soutěže tenhle zagroškudla přinesl.... ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Zavedení odpudivé kategorie Televize a její okamžité zaplnění tím největším hnojem, který se dá vůbec vidět, považuji za ten nejhorší krok, který mohli místní páni udělat. Už takhle se to tu hemžilo kretény, teď ovšem mají důvod se tu vyjevit. Mimo jiné i tento. Když si dá někdo /Pumiix???/ tu práci a popíše tu hrůzu, nedivím se, že jiný debil tomu dá i 3hvězdy. Armageddon se blíží, je to jasný ()

triatlet odpad!

všechny recenze uživatele

Kolega Eman H., účastník asi tuctu netuctových soutěží, byl naštěstí hned v prvním díle této ?.s.o.u.t.ě.ž.e.?. Takže jsem se víc na Petr Novotného nemusel dívat (škoda, že si při natáčení toho prvního dílu kameramani nevšimli, jak má propocenou košili) a nemusel jsem poslouchat přihlouplé otázky. Nepovedená ?.z.á.b.a.v.a.?. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama