Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodinná soutěž, při které proti sobě soutěží dvě skupiny po pěti členech. Hádají správné odpovědi na otázky dopředu položené stovce náhodně vybraných lidí. (Pumiiix)

Recenze (205)

Olík 

všechny recenze uživatele

Komentář píši paradoxně až téměř deset let od premiéry zábavného pořadu TV Prima a to v důsledku hodnocení Novácké kopie Co na to Češi......takže není třeba se opakovat. I když nejde o žádného kandidáta na Oskara televizní zábavy, má tento formát pořadu (vzhledem ke svému vysílacímu času) své opodstatnění. Přijít z práce, namazat chleba, natáhnout se na kanape, otevřít lahvové, vzít ovladač do ruky a vypnout tělo....nic víc, nic míň. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nie som vyznavačom takéhoto televízneho relaxu. Ale zopár častí rodinnej súťažnej relácie "5 proti 5" som videl. Pamätám si, že to uvádzal večne spotený a samozrejme ukecaný Petr Novotný. Musím uznať, že tento chlap má skutočne dar od Boha vtipne komunikovať s prostým národom. Na Slovensku túto reláciu moderuje nesympatický poloidiot Andrej Bičan. Samotná súťaž za moc nestojí, ale keď to dajú uvádzať ešte aj takému retardovi, tak to je skutočne katastrofa. Českej verzii dávam jednu hviezdičku práve za toho obézneho kecala Petra Novotného. * ()

Reklama

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Ještě když tam byl Novotný jsem si říkal, že by mohli zvolit někoho jiného aby pořa trošku nabral na zábavnosti... Alle Lesák se ukázal jako naprostý vůl a pořad se pro mě změnil v naprostý odpad jenom díky němu... Přesto jde o rychlé uvažování, schopnost empatie a tudíž vcítit se do většiny... Má to něco do sebe a soudit to jenom kuli Lesákovi by bylo nefér. ()

SB 

všechny recenze uživatele

Znám jen verzi s Lesákem. Ze začátku bych tomu dal 2 *, ale postupem času moje alergie na tento pořad narostla, jednak kvůli přiteplenému, klišovitému projevu moderátora, ale hlavně kvůli skutečnosti, že cílem soutěže je maximální průměr s minimální invencí - čím více se trefíte do názoru masy, tím lépe. To je už samo o sobě odpuzující. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

ač mi uprskanej novotnej většinou vadí sebevíc, pro tenhle pořad se prostě hodil... a špatně improvizující vyšamponovanej zobáček lesák mi tu fakt vůbec nesedí. jinak systém soutěže je docela zajímavej a rád jsem to zezačátku sledoval... ale co se upozorňuje každých pět minut na soutěž po telefonu, nikdy nedokoukám... suma za 40%. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama