Reklama

Reklama

V tomto pořadu nahlédneme do soukromí rodin. Princip této reality show spočívá v tom, že si dvě ženy z předem vybraných rodin vymění své místo. V první polovině pobytu se každá nová žena musí přizpůsobit nové rodině, tzn. žít podle jejich pravidel. Ale ve druhé polovině se zase musí rodina přizpůsobit pravidlám nové ženy. Pořad se zakončí tak, že se sejdou dvě rodiny někde např. v restauraci a povídají si, jak se jim žilo ve vyměněné rodině (duklak2)

(více)

Recenze (411)

selfesteem odpad!

všechny recenze uživatele

Když bydlíš v hnoji, pojedeš do domova "milionářů". Jsi-li abstinent, nakvartýrují ti do bytu alkoholika. Žiješ-li ve spokojeném manželství, přijede k tobě manželka, která řeší rodinnou krizi. Jsi-li ateista, vítej v rodině věřících! Jsi-li inteligent, přijede debil. A tak podobně. Přijde mi to jako trápení, konstantní trápení lidí, nejen odloučením od vlastní rodiny, ale i tím, čemu jsou vystaveni. Ale pokud za to chcete peníze, musíte trpět. Aby se diváci bavili. Na tohle koukat nemusím. ()

vesper001 odpad!

všechny recenze uživatele

Stokrát vyzkoušený recept na blivajz, po kterém se mohou utlouct ti, co lační a žízní po čumendě do cizích životů a čechrání vlastního ega ujištěním, že jejich existence je mnohem kvalitnější než přežívání těch exotů, co za pár litrů propůjčí rodinu a prodají soukromí. Model zůstává stejný, hraje se na léty osvědčenou klauniádu. Ženuška chce, aby si ten její uvědomil, co v ní má. Jeho blahorodí je buď chlívák, macho nebo fňukající bábovka. Ona buď obsedantní uklízečka, zanedbaná troska nebo fňukající buchta. Jednou happyend, podruhé badend, jednou restart a přesluníčkováno, podruhé rozvod a hromy blesky, a nejčastěji návrat do starých rezavých kolejí. Křik, pláč, konflikty, objímání, odmítání, pomlouvání a další divácky vděčné zápletky. Celkový dojem asi stejný, jako když si sednete na mez a hodinu budete zblízka zírat na kupu hnoje. Ale co člověk, to jiný nos. :) Co mi ale opravdu vadí, je angažmá dětí – čím jsou menší, tím víc se mi to hnusí. ()

Reklama

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Vysoce nekvalitní drahej šunt, kterým chtěli soudruzi z Novy zbořit hranice vkusu. Ztotožňuji se s komentářem uživatelky Evora, která to vystihla skvěle. Doplním, že nejsem fanda žádných šmírovacích komerčních hitů, které se na nás valí ponejvíc ze západu (všechny ty debilní reality show typu Vyvolení apod.). Pořad Výměna manželek snad vybíral lidi bez všech dostupných mozkových nanobuněk, protože jejich psychologický profil mnohdy hraničil s "jednoduchostí" (ne u všech samozřejmě). Přiznám se, viděl jsem jen několik dílů, ale všechny mě dokázaly regulérně vytočit...a to se mnou umí jen Paroubek a ten jeho pomíchanej ciferník se sexymozkem. ()

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Co považuji za opravdu velkou ubohost? Zaprodání rodiny pro padesát tisíc. Stejně tak, jako já nemám potřebu veřejně publikovat svůj soukromý život, nechci sledovat soukromí druhých. Z toho důvodu nevedu facebook, z toho důvodu nesleduji tento pořad. Degradace lidských hodnot je v dnešní společnosti více než zřejmá... ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Skvělá oddychovka pro nudné večery, nic více. Nejlepší bylo, jak se tam protagonisté pohádali, že když jeden pár ukončí natáčení, druhý mu zaplatí od producentů nasmlouvané peníze :D Jinak tedy občas smutné, občas nechutné, stále trapné a něěěkdy trošku dojemné. Bohužel si myslím, že šlo jen o vydělání peněz. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (3)

  • Herec Gustav Bubník, který v tomto pořadu namlouval průvodní komentáře, se společně s bývalou manželkou Soňou Bubníkovou pořadu účastnil. Konkrétně se tak stalo ve 3. epizodě, 1. série. (PanIncognito)
  • V prvních letech rodina, jež se projektu zúčastnila, inkasovala 20 000 Kč. V pozdějších letech byla částka navýšena na 100 000 Kč. (Olík)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama