Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý záchranář Ondřej Vetchý zaznamená při nahrávání hlasů vodních ptáků podivnou společnost na protějším břehu, jejíž zvrácený obřad tragicky vyvrcholí. Thriller ze současnosti podle scénáře Vladimíra Körnera. (oficiální text distributora)

Recenze (84)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 3/10 Děj 1/10 Hudba 1/10 Prostředí 4/10/// +oblíbený Ondřej Vetchý, zaujme Petra Nesvačilová -nemá to žádný děj ani pořádný příběh, divné chování postav/// Opravdu nevím, co tímhle chtěli tvůrci divákům zdělit. Má to snad být česká variace na film Skafandr a motýl? Tohle bylo úplně o ničem, zbytečný a skoro nekoukatelný. I ta hodina dvacet se zdála být nekonečná./// Celkem 20%/// ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Vetchý je dobrý herec a i v tomto snímku své kvality potvrdil. To ale nic nemění na tom, že je to film v podstatě o ničem. Přiznám se, že jsem poslání Lovce vodního ticha nepochopil, moc netuším, co tím chtěl autor říct. A to to z ukázek vypadalo vcelku nadějně. Ještě bych zmínil trochu křečovité dialogy a to bude asi všechno. I když na jakousi obranu je nutno dodat, že kamera je asi to nejlepší, co lze během snímku sledovat, no a pak již zmíněná hlavní role, která ale ke konci upadá do pozadí a pomalu se ztrácí. ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Obrovský námět nenávratně pohřbený dementním zpracováním. Z herců hraje jen Vetchý, dialogy snad vymýšleli až přímo na place a chování postav je jedna velká nelogika od začátku. Než se film stačil pořádně rozjet, zarazila mě podivná kamera a dost nepříjemný střih. Velký přehmat, který však narozdíl od mnoha kolegů hodnotím a komentuju až po závěru filmu. ()

Aknah 

všechny recenze uživatele

Mě se to líbilo... Přišlo mi to dost reálné, někdy sice až moc schizofrení a depresivní, ale zachránil to Vetchý svým přirozeným projevem. Novým českým filmům moc nefandím, ale tohle bylo docela zajímavě ztvárněné a Nesvačilová mě mile překvapila, zahrála to fakt přesvědčivě. A tak dávám 60%, nebylo to vůbec špatný... ()

cyberhawk 

všechny recenze uživatele

Fakt jsem nepochytil, o cem je rec... naznacuje se jakasi zapletka o pohlavarech ucastnujici se obradu nejake tajne sekty, drogy, nasilnosti, obchod s lidmi, ale zadna z toho neni ani rozvijena, natoz dokoncena.Clovek dokonce tezko urci, v jake dobe se film zhruba odehrava... tenhle film je ztrata casu. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Kladně, v Lanžhotě, v Jeseníkách a u nádrže ve Věstonicích. (SONY_)

Reklama

Reklama